PT Start – slik lykkes du med treningen din!

Benytt deg av din gratis introduksjonstime med en personlig trener og få svar på det du lurer på – pluss mange gode tips om effektiv og riktig trening!

Alle som blir medlemmer i SATS ønsker det samme: å komme i gang med gode treningsrutiner. Vi vet hvor viktig det er å lage en god plan og gir derfor alle nye medlemmer en introduksjonstime med personlig trener (PT) inkludert i medlemskapet. En kickstart på treningen din!

Hva skjer på en PT Start-time?

En PT Start-time er din introduksjon til SATS. Uansett om du har trent mye før eller er helt ny på treningssenter vil du ha nytte av denne timen. En av våre dyktige personlig trenere vil snakke med deg om ditt mål for treningen. PT´en vil så gi deg gode råd og tips til hvordan du bør legge opp treningen din for å trene mest mulig effektivt og ikke minst vil PT´en ha fokus på at du skal finne treningsglede. Derfor kommer dere til å snakke mye om hva det er du synes er gøy å trene, og hvordan du finner de aktivitetene du liker. PT´en vil vise deg rundt på senteret og gi deg svar på det du lurer på om individuell trening, gruppetrening og trening med personlig trener.

Last ned vår app for å booke din PT Start-time:

 

sats_app.png image0xdwq.png Fra App Store
image0xdwq.png Fra Google Play

 

Slik gjør du:

 • Du booker din PT Start-time i vår app – her kan du se hvordan du booker time i appen vår
 • Du møter opp i resepsjonen på avtalt tidspunkt der din PT møter deg
 • Dere gjennomfører introduksjonstimen som inneholder:
  • samtale om ditt mål for treningen
  • anbefalinger om hva du bør trene
  • gjennomgang av ulike øvelser som er tilpasset ditt nivå og dine mål
  • anbefalinger om hvordan du kan sette nye mål
 • Ved behov kan PT´en også forklare deg hvordan du booker både gruppetrening og personlig trener i appen vår
 • Om du har Online Training inkludert i appen kan PT´en også vise deg hvordan dette fungerer – et supert alternativ om du vil ha mulighet til å også gjennomføre treningsøkter hjemme, på reise eller på ferie.

Hvor lenge er min gratistime tilgjengelig?

Din gratis PT Start-time er tilgjengelig for deg i inntil et år etter innmelding i SATS. Men for at du skal ha størst glede av timen anbefaler vi deg å kickstarte medlemskapet ditt med denne timen. Og som du har sett er det så mange gode grunner til å benytte seg av denne gratis timen!

Hva er ikke en PT Start-time?

No worries, en introduksjonstime med personlig trener er ikke en ensom bootcamp der PT'en skriker for å få deg til å gi alt. Dette er din mulighet til å sette ord på motivasjonen din for å starte å trene. Våre dyktige personlige trenere jobber hver dag med å kartlegge våre medlemmers motivasjon for å trene. Der du har målet har vi svaret på hva og hvor ofte du bør trene for å nå ditt mål. Din veiviser med andre ord!

Ny på SATS? Her finner du mye nyttig informasjon samlet på ett sted – her er blant annet noen kjempefine videoer som forklarer hvordan du bruker de mest vanlige treningsapparatene.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Vårt utvalg