PT Start

For at du skal få en best mulig start på medlemskapet ditt, gir vi deg en time (55 min.) med en personlig trener (PT)*.

Den beste starten på medlemskapet

Hensikten med PT Start er at du skal få en profesjonell anbefaling om hvordan du bør trene for å oppnå målene dine på best mulig måte.

Dersom du ikke har benyttet din PT Start kan du booke gjennom vår appHer finner du en film som viser hvor enkelt det er å booke!

Hva slags behov har du …

For at en personlig trener skal kunne gi deg en personlig tilpasset treningsplan, er det viktig å bli kjent med deg og få vite hvorfor du vil trene hos oss. PT-timen din begynner derfor på kontoret, der du og din personlig trener diskuterer behovene og målene dine. Sammen skal dere fastsette kort- og langsiktige mål med treningen.

… og hvilke forutsetninger har du?

Deretter går dere ut på treningssenteret og gjennomfører en god, tilpasset treningsøkt der du får kjenne på forskjellen mellom å trene på egenhånd og å trene med en personlig trener. Dersom behovet tilsier dette, så går dere også gjennom ulike typer screening. En screening betyr at PTen tester blant annet balanse, bevegelighet, holdning, kjernestabilitet, styrke og kondisjon. 

Personlig anbefaling

Tilbake på kontoret oppsummerer treneren det dere har kommet frem til i løpet av timen, og gir deg deretter en velbegrunnet anbefaling om hva du må gjøre for å oppnå målene dine.

Våre digitale verktøy

Som medlem hos SATS har du også tilgang til våre digitale verktøy. Ved hjelp av appen og treningsdagboken vår kan du enkelt booke og holde oversikt over, loggføre og kommentere all treningen din, både på og utenfor SATS.

Våre profesjonelle personlig trenere

Våre personlig trenere er lisensiert fra en godkjent PT-utdannelse og holder et svært høyt nivå. Vi fokuserer på kompetanse innen pedagogikk og coaching og tar alltid hensyn til dine personlige behov og ønsker. Alt for at møtet med våre personlige trenere skal bli så positivt som mulig.

*Gjelder for medlemskap med 12 måneders binding.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Vårt utvalg


;