Nye bookingregler

1. Hvilke endringer er gjort?
Følgende endringer vil gjelde fra 21.11.18 for alle medlemmer og medlemskapstyper:

  • Siste frist for å booke seg av en gruppetime endres fra 1 til 2 timer før timen starter.
  • Maksimum antall timer det er mulig å booke samme dag endres fra 3 til 2 timer.

2. Hvorfor endres bookingreglene?
I dag har mange av timene våre venteliste. Likevel viser det seg at i det timene starter er det svært få av de som faktisk er fulle. Vi ønsker å endre bookingreglene for å redusere ventelistene og gjøre det enklere for våre medlemmer å booke seg og delta på de timene de faktisk ønsker.

3. Hvorfor endres fristen for å booke seg av timene fra 1 til 2 timer før de starter?
Svært mange av våre medlemmer synes 1 times varsel er for kort tid å få vite at de har rykket opp fra ventelisten og fått plass på en time. Ved å endre fra 1 til 2 timer vil flere medlemmer få muligheten til å få plass på ønsket time og det er enklere å planlegge treningen sin for alle.

4. Hvorfor endres antall timer det er mulig å booke seg på samme dag fra 3 til 2?
Mange medlemmer deltar på 2 timer samme dag, men færre enn 1 % går på 3 eller flere. Ved å endre antall timer det er mulig å booke seg samme dag fra 3 til 2, vil vi få en betydelig redusering av overbookinger uten at det påvirker våre medlemmer negativt på noen måte.

5. Hvordan skal disse endringene redusere overbooking og ventelister?
Når det er mange gruppetimer med ventelister, booker medlemmene inn timer de ikke egentlig ønsker å delta på bare for å sikre seg en plass på en av dem. Dette skaper enda mer overbooking hvor medlemmene booker flere timer enn de har tenkt å delta på. Disse endringene vil redusere overbooking og medlemmene kan i stedet få booke seg på sine favoritt-timer.

6. Jeg betaler ekstra for tilgangen til gruppetimer, hvorfor reduserer dere min fleksibilitet?
Med disse endringene ønsker vi å redusere antall medlemmer på venteliste og overbooking. Dette vil gjøre at flere får plass på sine favoritt-timer og derav gi de som betaler ekstra for tilgangen til gruppetimer et bedre tilbud.

7. Det er aldri ventelister på mitt senter, hvorfor skal de nye bookingreglene gjelde her?
SATSELIXIA har mer enn 200 sentre og mange av våre medlemmer trener på tvers av byene. Det er derfor viktig at vi har de samme reglene for alle våre sentre. Vi tror de nye reglene vil gi bedre forutsigbarhet og at flere får delta på sin favoritt-time.

8. Jeg liker å delta på 3 timer samme dag, får jeg ikke gjort dette nå?
Majoriteten av våre medlemmer deltar på maksimalt 2 timer per dag. Hvis du ønsker å delta på 3 eller flere timer samme dag kan du booke og sjekke deg inn på timen så snart minst en av timene du allerede er booket på er over. Dersom det er ledig kapasitet på timen vil du få plass. 

9. Jeg betaler for tilgang til Prformance/Build’n Burn/HiYoga. Burde jeg ikke ha mer fleksibilitet når jeg betaler ekstra?
Vi ser at 2 timer per dag er mer enn nok for de aller fleste av våre medlemmer. Vi tror at en reduksjon i overbooking og mer forutsigbarhet vil bli satt pris på av våre medlemmer.

10. Jeg vet ikke allerede 2 timer før en time starter om jeg får deltatt på grunn av min jobb/skole. Vil jeg få en masse anmerkninger på grunn av dette?
Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å planlegge sin trening god tid i forveien, men vi forstår også at det enkelte dager kan skje uforutsette ting som gjør at dagen ikke blir som planlagt. Derfor kan du få 2 anmerkninger i løpet av 30 dager uten at du får en bookingrestriksjon.

11. Det er ofte ventelister og jeg booker derfor 2-3 timer for å være sikker på at jeg får plass på iallfall én av dem. Nå vil det vel bli vanskeligere for meg å få plass på en time?
Hvis alle medlemmer kun booker den eller de timene de faktisk har intensjon om å gå på, vil det bli kortere/færre ventelister. Da er det ikke lenger behov for at våre medlemmer skal booke seg på flere timer enn de faktisk skal delta på.

12. Jeg benytter meg av gruppetimer på morgenen. Må jeg stå opp før kl. 05 for å rekke å booke meg av timen klokken 07, og hva hvis jeg våkner og er syk?
Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å planlegge sin trening god tid i forveien, men vi forstår også at det enkelte dager kan skje uforutsette ting som gjør at dagen ikke blir som planlagt. Derfor kan du få 2 anmerkninger i løpet av 30 dager uten at du får en bookingrestriksjon.

13. Kan jeg fortsatt delta på flere enn 2 timer på samme dag?
Ja, dersom det er ledig kapasitet kan du booke deg på flere timer så snart den første du har booket deg på har startet/er over.

14. Jeg glemte å booke meg av innen 2 timers fristen og får beskjed i appen at det er for sent, kan jeg få hjelp med å kansellere min booking i resepsjonen?
All avbooking må skje i app-/webprofilen din eller i bookingkiosken på senteret, innenfor fristen på 2 timer. Vi anbefaler å benytte kalenderfunksjonen i appen for å kunne legge inn et varsel om siste frist for avbooking. Resepsjonen kan ikke kansellere bookinger innenfor 2 timer før timen starter.

15. Jeg har et Priority/Nordic-all-in/SATS Platinum/SATS+ medlemskap, vil disse endringene gjelde for meg?
Fristen på 2 timer for avbooking vil gjelde for alle medlemskapstyper. Det maksimale antall timer det er mulig å booke innenfor 10 dager, og det maksimale antall dager du kan booke i forkant, vil være de samme for medlemmer med et av disse medlemskapstypene.