Hot Yoga Flow er en dynamisk yogatime i oppvarmet sal. Du får brukt hele kroppen i timen samtidig som varmen gjør at du kjenner at du virkelig får trent. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivå, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen som passer for deg. Når du har trent Hot Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kan gå dypere inn i stillingene. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og egen matte. Vi selger dette på senteret.

Gjennomføring

Hot Yoga Flow starter alltid med informasjon om hva du bør vite om hot-klasser før vi starter med å varme opp med stående yogaøvelser.  I de stående øvelsene er det fokus på styrke og stabilitet, gjennom å bruke kjernemuskulatur og særlig bruk av ben og rygg. Det følger så sekvenser med øvelser for å øke fleksibilitet i hofter og ben.  Klassen siste del har fokus på vridninger og liggende hofteåpnere. I 75 minutters klassen så gjentas vanligvis tre sekvenser 2 ganger.  I denne timen gjør vi yogaøvelsene samtidig og i takt. Instruktøren står foran i rommet og viser øvelsene. Ved noen anledninger kan instruktøren også gå rundt i salen og gjøre justeringer når vi er i yogastillingene. Om det er noe du ikke ønsker, så sier du ifra til instruktøren. Alle Hot Yoga Flow-timer avsluttes med en liggende avspenning.

Hot Yoga Flow er en time hvor vi har hentet inspirasjon fra klassisk yoga og tradisjonelle Vinyasa Yoga. Klassen er bygget opp med stillinger og overganger som er tilpasset at det gjøres i en oppvarmet sal.

Vi har laget Hot Yoga Flow som en utfordrende og dynamisk time, som er med på å gi deg et verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus.

Hvem passer timen for?

Dette er en yogatime for deg som er ny til dynamisk yoga, og for deg som er mer erfaren. Hot Yoga Flow passer for alle som ønsker en time i varm sal og trygge, tydelige instruksjoner fra yogainstruktøren.

 • Kondisjon
  2/4
 • Styrke
  3/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  2/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  0/4