Vinyasa Flow Yoga er en morsom og krevende yogatime – for deg som allerede har trent litt yoga fra før. Gjennom denne timen så vil du bevege deg synkront med pusten din. Timen gjøres med velbalanserte sekvenser med yogastillinger og overganger, i et jevnt rytmisk tempo. En time som gjør deg mer fleksibel og sterkere i hele kroppen. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Vinyasa Flow er en time hvor vi har hentet inspirasjon fra det tradisjonelle Vinyasa Yoga systemet. Det betyr at det er bevegelse og flyt i overgangene mellom yogastillingene, synkronisert med pusten.  Denne formen for yoga er inspirert fra den tradisjonelle Ashtanga Vinyasa.

I en Vinyasa Flow time så er det instruktøren som setter sammen stillingen i timen, og gjør det basert på Vinyasa prinsipper. Denne timen gir deg muligheten til å virkelig utfordre og bevege kroppen og et verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus.

Gjennomføring

Vinyasa Flow starter gjerne med fokus på å finne pusten og med informasjon om fokus for yogatimen den dagen. Videre vil du gjøre yogaøvelser og oppvarmingsstillinger. Oppvarmingen har fokus på hvilke stillinger som kommer senere i timen, og kan ofte være en solhilsen eller variant av en solhilsen. I en 90 minutters time så kan det være mange flere stillinger som blir lagt inn i sekvensen, men det kan også være en noe lengre intro eller avspenning.  I denne timen gjør vi yogaøvelsene samtidig og i takt, alle som er i yogasalen. Instruktøren står foran i rommet og viser øvelsene. Ved noen anledninger kan instruktøren også gå rundt i salen og gjøre justeringer når vi er i yogastillingene. Om det er noe du ikke ønsker, så sier du ifra til instruktøren. Alle Vinyasa Yoga timer avsluttes med en liggende avspenning.

Hvem passer timen for?

Dette er en yogaklasse for deg har gjort en del dynamisk yoga før og ønsker å bli utfordret i din yogapraksis.

 • Kondisjon
  2/4
 • Styrke
  3/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  3/4
 • Intensitet
  3/4
 • Koreografi
  0/4