En rolig og stille yoga time som gir deg fleksibilitet og ro i kropp og sinn. Du vil få et verktøy som gir mulighet for hvile og avspenning for muskler, bindevev, nervesystemet og dine tanker. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

I en Yin Yoga klasse vil du bli vennlig guidet inn i stillinger og pust, for å finne ro i kropp og sjel. Klassen er basert på Yin Yoga prinsipper. Det er en svært rolig yogaform, med stillinger som blir hold fra 2-5 minutter. Fordi stillingen blir holdt en stund, så er det færre stillinger i løpet av en klasse. Klassene vil variere fra gang til gang, og fra instruktør til instruktør, da timen blir satt sammen med forskjellige fokus og forskjellige Yin Yoga stillinger. Denne formen for yoga er et sterkt verktøy for å finne balanse både fysisk og mentalt. Timen kan for noen tidvis være krevende mentalt i all sin ro og stillhet.

I en verden med mange aktiviteter, jevnlige inntrykk og fysisk trening, så vet vi at hvile og restitusjon er viktig. For å gi deg en mulighet for hvile og avspenning for muskler, bindevev, nervesystemet og tankene, har vi laget Yin Yoga, Yoga stillingene er rolige, men samtidig dypvirkende for kroppen. Stillingene, pusten og mindfullness gir deg en god arena for hvile og for tilstedeværelse i deg selv.

Yin Yoga ble for alvor oppdaget på åttitallet. Lærer som Paul Grilley, Denise Kaufman, Sarah Powers, Paulie Zink og Bernie Clark var alle foregangspersoner innenfor denne yoga formen. Særlig da Paul Grilley startet å gjøre rene Yin Yoga timer, så ble dette en yogaform som spredte seg raskt i yoga miljøet.

Alle kan gjøre Yin Yoga. Klassen er rolig med varsomme strekker, det trengs ingen forkunnskaper i yoga eller koordinasjon. Intensiteten i strekkene er det opptil deg å bestemme fra time til time. I denne klassen så vil sertifiserte Yin Yoga instruktører trygt og rolig guide deg fra stilling til stilling, pust for pust.

 • Kondisjon
  0/4
 • Styrke
  0/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  2/4
 • Intensitet
  0/4
 • Koreografi
  0/4