Yoga Flow er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen. I denne timen gjør vi grunnleggende yogaøvelser i takt med pusten, hvor vi introduserer enkle stillinger med stor variasjon. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen du vil gjøre. Når du har trent Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kunne gå dypere inn i stillingene. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Gjennomføring

Yoga Flow starter alltid med fokus på å finne pusten før vi starter med å varme opp med yoga solhilsener. Når vi gjør solhilsener varmes kroppen opp og blir klar for en serie av stående og sittende øvelser. I de stående øvelsene er det fokus på styrke og stabilitet, gjennom å bruke kjernemuskulatur og særlig bruk av ben og rygg. I de sittende øvelsene jobber vi med fleksibilitet og pust. I 45 og 60 minutters timer kan det være mindre fokus på de sittende øvelsene og en større del med stående stillinger. I denne timen gjør vi yogaøvelsene samtidig og i takt. Instruktøren står foran i rommet og viser øvelsene. Ved noen anledninger kan instruktøren også gå rundt i salen og gjøre justeringer når vi er i yogastillingene. Om det er noe du ikke ønsker, så sier du ifra til instruktøren. Alle Yoga Flow timer avsluttes med en liggende avspenning.

Yoga Flow er en time hvor vi har hentet inspirasjon fra det tradisjonelle Vinyasa Yoga systemet. Det betyr at det er bevegelse og flyt i overgangene mellom yogastillingene, synkronisert med pusten.

Vi har laget Yoga Flow som en gøy og krevende time, som er med på å gi deg et verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus.

Hvem passer timen for?

Dette er en yogatime både for deg som har erfaring med dynamisk yoga, og for deg som er nybegynner. Yoga Flow passer for alle som ønsker en time med mye bevegelse og trygge, tydelige instruksjoner fra yogainstruktøren.

 • Kondisjon
  0/4
 • Styrke
  3/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  3/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  1/4