Bli gruppetreningsinstruktør i SATS

Liker du å motivere og inspirere mennesker rundt deg? Er du god på å få folk med deg?

SATS har Norges største tilbud i gruppetimer, og vi trenger alltid dyktige og inspirerende gruppetreningsinstruktører som bidrar til treningsglede for våre medlemmer.

Å være instruktør i SATS er en jobb med mening

Når du jobber i SATS er din viktigste oppgave å inspirere mennesker og motivere dem på deres eget nivå, med positive utfordringer, store som små. Vi skal bidra til å gjøre trening til en god vane, og dermed gjøre vårt for å takle en av de største helseutfordringene i vår tid. Vi tilbyr deg en morsom jobb i Nordens største og mest kunnskapsrike treningssenterkjede. Hos oss vil du oppleve et unikt arbeidsmiljø, med flotte kollegaer, gode utviklingsmuligheter og masse treningsglede!

SATS Rekrutteringstreff

Vi rekrutterer instruktører gjennom rekrutteringstreff som holdes to ganger i året (mars og september) i de fleste byer hvor det er et SATS senter. Det betyr at alle som ønsker å bli instruktør hos oss må delta på et rekrutteringstreff og gjennomføre en audition foran en jury. Informasjon om påmelding finner du nederst på denne siden.

Hvem kan søke på å bli instruktør i SATS?
  • Du må være over 18 år
  • Du har en grunnleggende tro på at fysisk aktivitet bidrar til å forbedre folks hverdag og liv
  • Du liker å inspirere og motivere mennesker rundt deg
  • Du liker å stå foran andre mennesker
  • Det er også en fordel å kjenne til SATS gruppetreningstilbud.
Hva med utdanning?

Før du kan holde egne timer for våre medlemmer må du ha en grunnutdanning innen anatomi, fysiologi og treningslære, samt utdanning innen det produktet du skal holde time i. Vi krever ikke at du har utdannelse som instruktør før du begynner hos oss – den kan du nemlig få gjennom oss!

Her ser du vårt utdanningsløp som er delt inn i de tre retningene Cardio, Strength og Cycling. Dersom du er interessert i yoga har vi et eget opplegg på det. GXI er forkortelse for Group Exercise Instructor.

hjg.png

Basic theory er en grunnutdanning innen anatomi, fysiologi og treningslære. Vi tilbyr et 20 timers online kurs som leveres av SAFE Education og koster kr 2 400,- Dette bekoster du selv, og vi dekker resten av utdannelsen din. Dersom du har en tilsvarende utdanning fra tidligere trenger du ikke å ta dette på nytt, men vi må da ha dokumentasjon på at du har dette fra før.

GXI Introduction Workshop er en 3 timers workshop hvor du blant annet lærer mer om rollen som instruktør.

GXI Foundations er utdanningen som gir deg nøkkelen til å holde timer. Du velger en av de tre retningene og deltar på et 32 timers kurs som går over to helger og avsluttes med sertifisering.

Til slutt deltar du på vårt onboarding program, Welcome on board! hvor du lærer mer om SATS’ visjon og verdier samt de praktiske verktøyene som du bruker som instruktør i SATS.

Praktisk info om rekrutteringstreff og audition

Som instruktør er du stjernen på scenen og på rekrutteringstreffet ønsker vi å se deg i aksjon. Under din audition er det du som er instruktøren, så du må forberede deg godt. Du skal presentere 10 minutter av en valgfri time, innen cardio, styrke, dans, yoga eller cycling. Velg gjerne det du selv synes er gøy og har erfaring med. Du registrerer retning når du melder deg på audition.

På audition vil vi se teknikk, entusiasme, koreografi, kontakt og ledelse av gruppetimen. Dersom du velger å presentere en styrkeklasse, for eksempel Crosstraining, må du være aktivt deltakende gjennom presentasjonen slik at vi skal kunne se hvordan du utfører øvelsene.

NB: Du må selv lage spilleliste som du tar med deg på mobil el.

Møt opp i treningsklær og vær forberedt på en kveld med mye gøyal og variert trening. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Klikk deg videre under og meld deg på;