Jobbe som Personlig Trener i SATS

Som personlig trener i SATS bruker du din treningsglede og kompetanse til å inspirere medlemmene til et sunnere og lykkeligere liv. Her leser du mer om mulighetene du har som Personlig Trener i SATS.

I SATS er du del av et profesjonelt og energisk arbeidsmiljø hvor du møter masse herlige mennesker. Både kompetente og inspirerende kollegaer, og ulike medlemmer som alle har sine ønsker og mål.

Vår visjon - We make people healthier & happier - styrer alt vi gjør og er uten tvil den mest motiverende visjon du kan jobbe etter som Personlig Trener.

Den beste arbeidsplassen for deg som Personlig Trener

  1. Unik tilgang til medlemmer
  2. Fantastiske karrieremuligheter
  3. Meget dyktige kollegaer
  4. Motiverende salgsmodell

1. Unik tilgang til medlemmer

Alle medlemmer i SATS får en gratis time med PT (PT Start) som hjelper dem å komme i gang med treningen og bidra til gode treningsvaner. PT Start er den perfekte inngangsporten til å bli PT på heltid, og du får lønn for hver PT Start-time våre medlemmer gjennomfører. Her kan du skaffe deg erfaring innen salg av PT, samt bygge relasjoner til potensielle PT kunder fra dag én.

SATS er Norges største treningssenterkjede, noe som betyr at du har unik tilgang til potensielle kunder gjennom senterets medlemsmasse.

2. Fantastiske karrieremuligheter

I SATS blir du ivaretatt fra du starter, med introduksjonskurs, coaching, mentorer og en unik mulighet til å lære av de beste. Gjennom SATS Academy, vår egen skole, får du gratis faglig utvikling gjennom regelmessige kurs og workshops med ulike tema. 

Du kan levere PT-timer til enkeltpersoner, grupper (PT Duo) og gjennom Boot Camps og Online Coaching. Du kan også videreutdanne deg til instruktør for våre konsepter og gruppetimer.

Du har også din egen PT-profil på sats.no slik at du kan promotere deg selv og dine kvaliteter som Personlig Trener. Vi jobber alltid for at våre PT´er mest mulig synlig på web, på klubb og i sosiale medier.

3. Meget dyktige kollegaer

I SATS jobber du med meget dyktige kollegaer i et miljø der deling av kunnskap står høyt; gjennom kurs, mentorer og ulike fora du kan delta i. SATS er Nordens største treningssenterkjede og har flest PT´er. Så mange kollegaer som deler din lidenskap finner du ikke mange andre steder!

4. Motiverende salgsmodell

Vi har etablert et karriereløp med ulike nivåer som betyr at din lønn per PT-time øker i tråd med at du får mer erfaring (gjennomførte PT-timer) og videreutdanning i regi av SATS. Vi har også en populær bonusordning hvor du kan velge å jobbe og tjene mer i perioder hvor du ønsker å jobbe ekstra med å hjelpe medlemmene nå sine treningsmål.

Oskar Persson

«Å jobbe i SATS var et enkelt valg. De er størst i markedet og bidrar derfor med en stor medlemsbase som gir bedre forutsetning for å lykkes med ditt mål om å jobbe fulltid som PT. I tillegg har du flere kollegaer som hjelper deg å utvikle deg på alle plan.»

- Oskar Persson, PT SATS Colosseum

Hvordan blir jeg Personlig Trener i SATS?

  • Du har minimum ett års utdanning som Personlig Trener (60 studiepoeng eller tilsvarende). PT-studier som ikke gir studiepoeng, men som tilsvarer ett år i omfang og annen relevant utdanning som f.eks. bachelor i idrett, fysioterapi, psykologi/coaching, etc er også godkjent (alle kandidater uansett utdanning, må gjennomgå et grundig intervju inklusive en praktisk audition)
  • Du er en inspirator som er opptatt av å gi kundene unike treningsopplevelser basert på konkreke og individuelle målsetninger
  • Du liker salg, og tar ansvar for å etablere og utvikle din egen kundeportefølje
  • Du oppleves som trygg og er god på å etablere og ivareta relasjoner
  • Du arbeider selvstendig og tar initiativ

Velkommen til SATS-familien!

Jobbe i SATS

Se alle våre ledige stillinger her - kanskje leter vi etter akkurat deg?

Ledige stillinger i SATS