Informasjon om booking av gruppetreningstimer.

BOOKING

ORDINÆR BOOKING

For deg som har One club og Region medlemskap: Du kan booke deg på gruppetimer 7 dager innen start. Dette betyr at du umiddelbart etter en ferdig trent gruppetime kan booke deg på samme time til samme tid neste uke. Du kan være booket på inntil 6 timer samtidig pr uke, og max. 2 timer på samme dag. Det er mulig å ha totalt 6 aktive bookinger samtidig. 

Dersom du ønsker at kunne booke 10 dager innen start og opp til 10 gruppetimer pr. uke kan du oppgradere dit medlemskap her:

ENDRE MEDLEMSKAP

UTVIDET BOOKING

For deg som har Nordic medlemskap, eller har et All Inclusive-medlemskap kan du booke deg på gruppetimer 10 dager innen start, du kan være booket på inntil 10 gruppetimer samtidig pr uke, og inntil 2 timer på samme dag. Det er mulig å ha totalt 10 aktive bookinger samtidig. 

Booking regler Røa Bad

Med deg som kun medlemskap til Røa bad og gruppetimer i svømmehallen. Du kan booke deg på gruppetimer 7 dager innen start. Dette betyr at du umiddelbart etter en ferdig trent gruppetime kan booke deg på samme time til samme tid neste uke. Du kan være booket på inntil 6 timer samtidig pr uke, og max. 2 timer på samme dag. Det er mulig å ha totalt 6 aktive bookinger samtidig. 

For deg med All Inclusive medlemskap, som også inkluderer Røa Bad, kan du booke deg på gruppetimer 10 dager innen start, du kan være booket på inntil 10 gruppetimer samtidig pr uke, og inntil 2 timer på samme dag. Det er mulig å ha totalt 10 aktive bookinger samtidig. 

Dersom du ønsker at kunne booke 10 dager innen start og opp til 10 gruppetimer pr. uke kan du oppgradere dit medlemskap her:

ENDRE MEDLEMSKAP

HENTING AV BILLETT

Billett kan hentes ut tidligst to (2) timer og senest 10 minutter før timen starter, og må hentes av medlemmet selv.

Blir den ikke hentet innen dette blir den gitt til de som står på venteliste 10 minutter før timen starter. Billettene deles ut etter ventelisteprinsippet der nr. 1 på ventelisten får første ledige plass. Husk å registrere deg som ankommet på våre bookingstasjoner dersom du står på venteliste og ønsker å delta på en time. 

VENTELISTE

Hvis timen er fullbooket, kan du gjerne registrere deg på venteliste. Ventelisten oppdateres fortløpende, og så snart noen avbooker rykker du opp på listen. Vi sender deg pushvarsel i SATS-appen dersom du får plass på den aktuelle timen.

I SATS-appen får du en god pekepinn på om du får plass på timen du har booket, til tross for at det er venteliste. På alle timer med venteliste, finner du teksten «god mulighet for å få plass», eller "liten mulighet for å få plass"

Pushvarsel i SATS-appen: Aktiver pushvarsel og få en melding direkte på din telefon når du får plass på en time du har stått på venteliste til. Pushvarsler sendes frem til 10 minutter før timen starter. 

Du har full oversikt over din plass på ventelisten via sats.no og SATS-appen. Under  Mine bookinger vises din plass på ventelisten i form av et orange symbol og et siffer. I appen får du opplyst hvilket nummer du er på ventelisten under timen du er booket på.

AVBOOKING OG BOOKINGRESTRIKSJON

Du kan avbooke en gruppetreningstime senest to timer før den starter. Hvis du glemmer å avbestille tre timer i løpet av 30 dager, får du ikke forhåndsbooke timer i en periode på 14 dager. Du kan likevel delta på timer ved oppmøte direkte på senteret. Booking skjer da via bookingstasjonen på senter samme dag som timen starter.

Står du på venteliste og rykker opp og får plass, regnes det som manglende avbooking dersom du ikke møter til timen, uansett hvor tett opp mot timestart dette skjer. Det er viktig å sjekke inn på timen som møtt med en gang du kommer på senter, selv om du står på venteliste.

I det ventelisten kjøres er det kun de som har registrert seg som møtt til timen som kan få billett. Står du fortsatt på venteliste i det denne kjøres, men ikke har møtt til timen, vil det ikke regnes som manglende avbooking.

Står du på venteliste og vet at du ikke vil møte, anbefaler vi at du booker deg av før to timer før timen starter for å unngå å bli registrert med manglende avbooking. Du blir varslet per pushvarsel i SATS-appen dersom du får en bookingrestriksjon. 

KONTAKT VED BOOKING OG AVBOOKING

Du kan booke/avbooke timer via våre apper til iPhone og Android, på sats.no eller i bookingstasjonene på ditt SATS-senter. Når du velger å avbooke via applikasjonen, er det viktig at du bare trykker ÉN gang på knappen merket «avbooke».