Møt noen av våre SATS Online stjerneinstruktører

Bli bedre kjent med noen av Mentras håndplukkede instruktører. Lær mer om deres bakgrunn og hvordan de vil hjelpe deg å nå dine treningsmål.
SATS Online
Kategori
Treningstips

Martin Johnsrud Sundby

Martin Johnsrud Sundby er blant Norges mest meriterte langrennsløpere. I løpet av karrieren vant han to OL-gull, fire VM-gull, den totale verdenscupen tre ganger og totalt 30 verdenscuprenn. I tillegg har han vunnet Tour de Ski to ganger.

I løpet av karrieren har han hatt stor nytte av en mental trenger og har også selv vært mye brukt som coach innen både idrett og næringsliv. Med Martin får du ikke bare en ordentlig god treningsøkt, men også massevis av motivasjon og humor!

Jørgine Massa Vasstrand

Jørgine Massa Vasstrand, best kjent som "Funkygine", er en av Norges fremste treningsprofiler. Hun er personlig trener, tv-profil, forfatter og driver en av Norges største treningsblogger. Jørgine er kjent for sine kreative kroppsvektøvelser og sin forfriskende og ærlige tilnærming til trening, kropp og livsstil.

Jørgine ønsker å inspirere andre til å bli litt sprekere, samtidig som de nyter hverdagen og de små gledene. Hun vil sørge for å pushe og heie deg frem fra start til slutt!

Peter Salia Bao

Pete er en erfaren- tidligere britisk ungdomsutøver og konkurranseløper. ​Denne blide og motiverende instruktøren fra England er her for å sikre at du når dine treningsmål, og for å inspirere deg til å ha et sunt og tilstedeværende liv – slik at du blir den beste versjonen av deg selv.​

Scott Owen

Scott er en ivrig idrettsmann og byr på høyintensive cardioøkter med øvelser for hele kroppen. Han vil motivere og støtte deg gjennom tøffe økter, og hjelpe deg med å omfavne treningsreisen din med klare instruksjoner. Han tror på at alle kan forbedre livsstilen sin gjennom trening.

Ida Maria Josefine Eriksson

Ida er en svensk tidligere proffdanser. Hun brenner for kvinnehelse og har spesialisert seg på pre- og postnatal trening de siste 8 årene. Ida jobber kun med kvinner i sitt virke som PT. Hun føler det er viktig å øke kunnskapen om det som skjer i kvinnekroppen før og etter fødsel, både mentalt og fysisk. Med en solid kompetanse og kjærlighet for trening, motiverer og støtter Ida deg til nye høyder i treningen.

Tren hjemme med SATS Online-appen

I SATS Online-appen får du tilgang på flere treningsprogrammer som du kan gjøre hjemmefra. Våre instruktører er med deg gjennom hele økten mens du trener hjemme. God trening!