Outdoor Running – hvorfor trene sammen?

Mange er vant til, og trives med, å løpe alene. Det er et friminutt, et avbrekk fra hverdagens stress og mas. Men du kan også ha glede og nytte av å trene sammen med andre, om ikke alltid, så i hvert fall innimellom.
Runar Sæther
Master trainer Indoor Running, SATS
Kategori
Treningstips

Det er deilig å løpe utendørs

Selv liker jeg å løpe både inne og ute. Både på tredemølle og i terreng. Men det er noe eget med å trene utendørs. Å ta på seg shortsen og løpe ut i sommervarmen, eller å kjenne kulden i kinnene mens du løper langs en islagt fjord.  

Du klarer mer

Sammen med andre klarer du mer. Du strekker deg litt lenger. Den økten du egentlig grudde deg litt til, og som du kanskje ikke hadde så lyst til å gjennomføre, går mye bedre enn ventet. Du får støtte og pushes til å yte maksimalt.

Det er sosialt

Smilet og latteren sitter løst og stemningen på en felles treningsøkt bidrar til at minuttene flyr. Til tross for at det kan være litt tøft mens det står på, er det både morsomt og motiverende. 

Du kan lære av andre

Jeg er sikker på at det er mye du lurer på når det gjelder løping. Enten det er bestemte løp, steder å trene eller hvordan du skal trene. I en gruppe kan vi lære av og inspirere hverandre.  

SATS Outdoor Running

Jeg har fått spørsmålet mange ganger. «Kan jeg være med på Outdoor Running - Jeg som ikke har løpt noe særlig før?». Det er klart du kan! Treningen legges opp slik at alle skal kunne være med og samtidig oppleve mestring og gleden av å trene sammen med andre.

Andre løpetimer i gruppe

Det er selvsagt ikke bare gjennom Outdoor Running timene du kan oppleve gleden av å trene sammen med andre.

Indoor Running byr på effektive intervaller - uavhengig av hvilket nivå man er på.

For deg som bor i Oslo-området, kan du hver tirsdag og onsdag bli med Bislet Runners på varierte intervaller på Bislet Stadion kl 06:30. Som bonus er du ferdig med dagens treningsøkt før naboen er ute av senga!

Er du interessert i kondisjonstrening? Her har vi samlet mange av våre tilbud til deg som vil få bedre kondisjon.