Trening take away

Tina Sund liker trening som er utfordrende og øker pulsen. Med Online Trening kan hun også trene i perioder med mye stress.
SATS
Kategori
Treningstips

Tina Sund løper, hopper og kjemper, med blikket mot laptopen som står på armlenet på sofaen. I bakgrunnen springer familiens femåring rundt med Spiderman-figuren sin, som av og til går til angrep midt i stuen, som også fungerer som treningssal.

Tina har vært medlem hos SATS i mange år. Hun trener gjerne på treningsstudio og i gruppetimer og nå også entusiastisk med nett-treningen vår. Når man står midt i småbarnsfasen, jobb og husbygging, finnes det dager hvor det er lettere å få tid til og trene hjemme.

Trening i farta

– Det er også enkelt å ta med seg treningen, tipser Tina. Hun har trent på reiser og på hytta, hvor som helst hvor det finnes en nettilkobling.

Vennene pleier å spøke med at Tina er så hektet på å trene, at hun må ta seg en økt før hun kan bli med de andre på å åpne flasker med bobler og tenne grillen.

Via online trening finnes tjueminutters-programmer der du kan trene både styrke, bevegelighet og utholdenhet. Tinas favoritter er Crosstraining og andre treningsprogrammer med raskt tempo som øker pulsen. På nett har hun også prøvd nye treningsformer.

– Jeg har aldri gått på dansetimer. Fordi jeg har begrenset med tid til treningen, er det vanskelig å velge blant alle de morsomme tilbudene som finnes. Men nå jeg valgt å prøve ut dans hjemme og oppdaget at særlig street dance er kjempegøy.

Tina trener mye, og det gjør hun for å ha det bra og få energi. – Hvis du har et problem, føles det mye mindre etter at du har trent.