5 kjappe med Casall

Vi har valgt med omhu. Vridd og dyppet. Kjent og klemt. Hvilke varemerker passer perfekt til SATS og kan levere de treningsproduktene medlemmene våre vil ha og blir motivert av?
SATS
Kategori
Våre medlemmer

Svaret er Casall, Kari Traa og Under Armour – og bare noen uker ut i det nye samarbeidet føles de like selvsagte som en yogamatte på en yogaøkt.

Bli ditt beste jeg i prestasjon, velbefinnende og utseende – uansett hvor du befinner deg. Det er målet for Casall, som etter 30 år i bransjen fortsatt briljerer med treningsutstyr av høyeste kvalitet. SATS er lykkelige over at deres sterke lidenskap for innovasjon og design fra og med januar 2017 vil prege vårt produktutvalg enda mer.

Hvordan vil dere beskrive varemerket deres?

Casall er et ikonisk svensk varemerke som fokuserer fullt og helt på å være best innen trening, både i Skandinavia og internasjonalt. Varemerket står for, og har siden starten i 1984 alltid stått for, kvalitet og funksjon kombinert med det siste innen mote. Hvis man i tillegg kombinerer det med våre ambisjoner på miljøområdet og vår lidenskap for trening, får man virkelig følelsen av hva Casall står for.

Hvem mener dere har mest nytte av produktene deres?

Kundene våre er bevisste mennesker (både kvinner og menn) som ser på treningen som en viktig del av livet, men som også bryr seg – om hvordan de lever, og hvordan de trener, men også om verden omkring dem. De kjøper ikke bare et produkt, de gjør et bevisst valg. De vil ha et produkt som lever opp til kravene de stiller til kvalitet og mote, men de tenker samtidig på hvordan det er produsert, og hvordan det på ulike måter påvirker omgivelsene.

Hvorfor har dere valgt å innlede et samarbeid med SATS?

SATS og Casall har på mange måter sammenfallende verdier og mål, og vi retter oss stort sett inn mot samme målgruppe. Det føles derfor veldig bra at vi nå utvider samarbeidet vårt, og at vi fra og med januar 2017 kan vise frem en større del av sortimentet vårt. Casall og SATS passer ganske enkelt sammen.

Hvilke forhåpninger har dere til dette samarbeidet?

Vi har veldig store forhåpninger til dette samarbeidet. Forutsetningene er veldig gode for at det skal bli en på alle måter viktig salgs- og markedskanal for oss.

Hvilke produkter er deres tre viktigste, og hvorfor?

Casall Confidence sports bra har en formstøpt vattering som gir god støtte. Glidelåsen foran gjør BH-en lett å ta av og på. De formstøpte vatterte skålene gir perfekt passform. Den har myk elastikk med struktur som transporterer bort fukt.

Casall Rubber bands er et lettvint, men allsidig styrketreningsredskap. Et utmerket redskap til å strekke på for å bygge opp styrke, men også til rehabilitering. Et perfekt redskap til trening av ben og rumpe. En absolutt favoritt blant profesjonelle instruktører.

Casall Sculpture tights gir en følelse av å holde og forme kroppen, og er designet for å fremheve kvinnekroppens kurver og former. Designet med perfekt plasserte sømmer for optimal komfort, og formede bånd for å markere den strømlinjeformede passformen og formen på beina.