5 kjappe med Under Armour

Under Armour har på rekordtid gått fra underdog til en av de store i treningsbransjen, fast bestemt på å bli nummer én. Og de er på god vei.
SATS
Kategori
Våre medlemmer

Fra og med januar 2017 er Under Armour endelig å finne i SATS Shop.

Hvordan vil dere beskrive varemerket?

Under Armours mission statement To make all athletes better through passion, design and the relentless pursuit of innovation er en god beskrivelse av varemerket vårt. Fokuset på å gjøre utøveren og individet bedre er kjernen i alt vi gjør, og det prinsippet veileder oss i det daglige arbeidet og når vi utvikler produktene våre.

Hvem har mest nytte av produktene deres?

Under Armour vil nå ut til den bevisste utøveren som vil ha de beste mulige forutsetningene for å prestere. Denne utøveren har et driv og ambisjoner og leter etter noe nytt innen trening. Der ligger vi hos Under Armour i forkant med innovative produkter som stikker seg ut, og virkelig viser mentaliteten i varemerket. Vi er her for å bli nummer én.

Hvorfor har dere valgt å innlede et samarbeid med SATS?

Vi er veldig stolte over samarbeidet med SATS, og dette er noe som begge parter har arbeidet for i lengre tid. SATS har en unik plattform og tilbyr treningsopplevelser av høy kvalitet i Sverige, Norge og Finland og deler vårt syn på at alle utøvere, uansett hvor de befinner seg på veien, skal ha de beste forutsetningene for å prestere.

Dette har ført til at SATS i lang tid har tiltrukket seg medlemmer med driv som er lidenskapelig opptatt av å utvikle seg, og vi hos Under Armour gleder oss til å nå ut til medlemmene på en helt ny måte, så vi kan tilby dem produkter som kan hjelpe dem med å komme et skritt videre.

Hvilke forhåpninger har dere til dette samarbeidet?

Vi håper at samarbeidet skal føre til at nye utøvere oppdager Under Armour, og at vi ved hjelp av våre kvalitetsprodukter kan hjelpe dem med å prestere og nå målene sine med treningen. Gjennom SATS plattformer vil vi lære medlemmene hva varemerket står for, og hvilke fordeler produktene våre har.

Hvilke produkter er deres tre viktigste, og hvorfor?

Vi vil gjerne løfte frem vår nye Threadborne-teknologi, som på en unik måte hjelper utøveren med å prestere på treningssenteret. Medlemmene kan finne Threadborne-teknologien i flere produkter i ulike utførelser i både dame- og herrekolleksjonen.

I sortimentet vil de også kunne finne våre ikoniske kompresjonsprodukter som for eksempel Color Blocked Ankle Crop for damer og Armour tights i både korte og lange varianter i herrekolleksjonen.