Happy New Me: Jannike Sundberg

Jannike har rundet 50, og det med en kropp som er sterk og støtter henne i hverdagen. Det er langt fra det hun så for seg for bare et år siden.
SATS
Kategori
Våre medlemmer

Starten

Jannike begynte å få smerter i korsryggen i en alder av 18 år.

- Det hendte at jeg måtte gå hjem fra skolen pga dette, men hadde på denne tiden ikke konstante smerter. Jeg drev med allsidig idrett, mest basketball, og noe styrketrening.

Trosset smerter

Etter svangerskap med bekkenløsning, 12 år senere, ble hun mye verre. Nå forplantet smertene seg videre til hoftene. Det ble mange besøk til fysioterapeuter, kiropraktorer, og andre ulike behandlere, uten at noe egentlig hjalp. Hun holdt seg aktiv stort sett hele tiden, med alt fra magedans og hest, til Birkebeineritt, men alltid «på tross av smerter».

Smertene ble verre

Etterhvert ble det så ille at hun våknet om nettene med utholdelige smerter, spesielt om morgenen. Vanlig husarbeid ble etterhvert vanskelig å utføre, og ting som hagearbeid ble helt umulig. Tanken om at huset måtte selges og byttes ut med leilighet, var inntil i fjor, blitt en ganske tydelig problemstilling for Jannike. Utallige legebesøk gav heller ikke noen svar eller hjelp. Alle bevegelser som involverte korsryggen og hoftene, trigget smerter.

Ubevisst hadde Jannike stivnet i et område av kroppen. I tillegg hadde det ført til overbelastning av knærne som ga vondter også der.

PT ble redningen

Jannike begynte å trene med Personlig Trener Lee, og fikk raskt en aha-opplevelse.

Lee er den mest kunnskapsrike personen jeg har møtt noensinne innen trening

Jannike har blitt mye bedre etter hun begynte å trene med Lee. Hun har fått kroppen sin tilbake, og føler seg veldig heldig.

En Personlig Trener kan motivere deg til å nå de målene du ønsker. Få hjelp til å bli sterkere, raskere, forebygge, få nye vaner, eller trene opp etter en skade. Å finne en PT som du har god kjemi med er også viktig. Derfor kan du bli bedre kjent med PT'ene våre før du velger en som passer for deg. Finn en Personlig Trener her.

Vi er her for deg

Våre personlige trenere vil hjelpe deg med å nå dine mål ved å dele kunnskap, motivere og veilede. Er du klar?