Jeg trener for å orke mer i hverdagen

Karoline trener for å koble av fra en hektisk hverdag og sier det er godt for både kropp og hode. Les hva som motiverer henne!
SATS
Kategori
Våre medlemmer

Karoline Hexeberg er 24 år, og jobber som account manager i Nordea Finans Norge AS. – Jeg har alltid elsket å løpe, føler at det gir meg mulighet til å koble av fra en ellers veldig hektisk hverdag. Jeg går ukentlig på timene BODYPUMP  og Cardio Step and Strength for å trene styrke. Dette er eksplosive styrketimer som er utrolig motiverende.

Hva motiverer deg til å trene? 

– Når jeg trener regelmessig, merker jeg så godt på kroppen at jeg får mer energi og krefter til å gjøre de tingene jeg har lyst til. Å kunne løpe fortere og lengre, bedre utholdenhet og styrke på skiturer og løfte tyngre med flere repetisjoner.

Har du tips til hvordan andre kan komme i gang med treningen?

– Når det gjelder å komme i gang, er det ikke til å legge skjul på at de første timene alltid vil være tunge. Men når man først kommer seg over den usynlige kneika, er det ikke noe tvil om at det er verdt det.


Jeg trener for å ha overskudd til å mestre en krevende jobb og være sosial med venner.


Jeg tror det er avgjørende å finne sin egen måte å trene på, akkurat slik som passer best for deg. For noen er det gruppetrening i sal som motiverer, mens andre trenger et definert treningsopplegg med god oppfølging. Sørg for å finne aktiviteter som gjør at du gleder deg til neste gang.