Trening gjør meg glad

Vendela Kirsebom begynte å trene yoga og pilates allerede på 90-tallet da hun bodde i USA. Når hun ikke befinner seg på matten, foretrekker hun løpeturer i skogen, sykkeltimer og styrketrening – aller helst med en venn.
SATS
Kategori
Våre medlemmer

Aktuell med

  • Deltok i årets versjon av på Farmen kjendis på TV2.

  • Turnerer for tiden med foredraget Fra supermodell til varemerke.

  • Egen hudpleieserie, Vendela Diamonds.

  • Boklansering i høst på forlaget Vigmostad & Bjørke.

  • Lanserer i august en ullgenser hun har designet i samarbeid med Sandnes garn.

  • Samarbeider også med Merida sykler, og har nylig designet elsykkelen E-green Vendela.

Den tidligere supermodellen har vært medlem hos SATS siden 2013. Her trener hun for det meste yoga, pilates, spinning og styrketrening.

Trener jevnlig med PT

– Jeg ble introdusert til yoga og pilates lenge før det kom til Norge, og er glad for at det i dag finnes et så bredt utvalg av slike timer her hjemme også, sier Vendela. I tillegg trener hun jevnlig med personlig trener for å få hjelp til å tilrettelegge øvelser etter kroppens behov.

Uansett arbeidsmengde, forsøker Vendela å få til tre treningsøkter i uken, gjerne kombinert med lengre turer i skogen i helgene.

– Trening gir meg energi, og lange løpeturer setter ofte i gang kreativiteten min. I tillegg har fysisk aktivitet en psykologisk påvirkning på meg – det gjør meg rett og slett glad.

Men som mange av oss vet, er det ikke alltid like lett å komme seg opp av sofaen. Vendela har derfor et råd til alle som sliter med å komme ordentlig i gang.

– Lag en avtale med en venn, kjæreste eller personlig trener. Jeg vet selv hvor lett det er å finne på dumme unnskyldninger for å bli hjemme – det er jo alltid noe annet man "burde ha gjort". Med en avtale derimot, er det mye vanskeligere å sluntre unna, sier hun.