SATS | Våre medlemmer - møt Vendela Kirsebom
Til sats.no
Bli medlem

– Trening gjør meg glad

– Trening gjør meg glad

Vendela Kirsebom begynte å trene yoga og pilates allerede på 90-tallet da hun bodde i USA. Når hun ikke befinner seg på matten, foretrekker hun løpeturer i skogen, sykkeltimer og styrketrening – aller helst med en venn.

SATS
SATS
16. mai 2017

Den tidligere supermodellen har vært medlem hos SATS siden 2013. Her trener hun for det meste yoga, pilates, spinning og styrketrening.

Trener jevnlig med PT

– Jeg ble introdusert til yoga og pilates lenge før det kom til Norge, og er glad for at det i dag finnes et så bredt utvalg av slike timer her hjemme også, sier Vendela. I tillegg trener hun jevnlig med personlig trener for å få hjelp til å tilrettelegge øvelser etter kroppens behov.

Uansett arbeidsmengde, forsøker Vendela å få til tre treningsøkter i uken, gjerne kombinert med lengre turer i skogen i helgene.

– Trening gir meg energi, og lange løpeturer setter ofte i gang kreativiteten min. I tillegg har fysisk aktivitet en psykologisk påvirkning på meg – det gjør meg rett og slett glad.

Men som mange av oss vet, er det ikke alltid like lett å komme seg opp av sofaen. Vendela har derfor et råd til alle som sliter med å komme ordentlig i gang.

– Lag en avtale med en venn, kjæreste eller personlig trener. Jeg vet selv hvor lett det er å finne på dumme unnskyldninger for å bli hjemme – det er jo alltid noe annet man "burde ha gjort". Med en avtale derimot, er det mye vanskeligere å sluntre unna, sier hun.

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Våre medlemmer

Her kan du finne inspirasjon fra våre medlemmer som har fått det til, og som deler sine tips og erfaringer.

Les mer om Våre medlemmer →