Happy New Me: Jannike Sundberg - SATS
Til sats.no
Fri trening i 1 måned + Fri innmelding*

Happy New Me: Jannike Sundberg

Jannike har rundet 50, og det med en kropp som er sterk og støtter henne i hverdagen. Det er langt fra det hun så for seg for bare et år siden.

SATS
SATS
19. september 2019

Starten

Jannike begynte å få smerter i korsryggen i en alder av 18 år.

- Det hendte at jeg måtte gå hjem fra skolen pga dette, men hadde på denne tiden ikke konstante smerter. Jeg drev med allsidig idrett, mest basketball, og noe styrketrening.

Trosset smerter

Etter svangerskap med bekkenløsning, 12 år senere, ble hun mye verre. Nå forplantet smertene seg videre til hoftene. Det ble mange besøk til fysioterapeuter, kiropraktorer, og andre ulike behandlere, uten at noe egentlig hjalp. Hun holdt seg aktiv stort sett hele tiden, med alt fra magedans og hest, til Birkebeineritt, men alltid «på tross av smerter».

Smertene ble verre

Etterhver ble det så ille at hun våknet om nettene med utholdelige smerter, spesielt om morgenen. Vanlig husarbeid ble etterhvert vanskelig å utføre, og ting som hagearbeid ble helt umulig. Tanken om at huset måtte selges og byttes ut med leilighet, var inntil i fjor, blitt en ganske tydelig problemstilling for Jannike. Utallige legebesøk gav heller ikke noen svar eller hjelp. Alle bevegelser som involverte korsryggen og hoftene, trigget smerter.

Ubevisst hadde Jannike stivnet i et område av kroppen. I tillegg hadde det ført til overbelastning av knærne som ga vondter også der.

"Tanken om at huset måtte selges og byttes ut med leilighet, var inntil i fjor, blitt en ganske tydelig problemstilling for meg."

Å trene med Lee

jannike.jpg

Vi er her for deg

Våre personlige trenere vil hjelpe deg med å nå dine mål ved å dele kunnskap, motivere og veilede. Er du klar?

Finn din PT Fri trening i 1 måned + Fri innmelding*

Jannike fikk to PT-timer av en venninne til jul i fjor. Under den første PT-timen sammen med Lee laget han et program til med masse fokus på rygg, ben og setemusklatur. Jannike fikk imidlertid ikke kontakt med ryggen eller rumpa. Lee justerte programmet og brukte også PT-timene til å løsne opp sete- og ryggmuskulaturen med millimeterpresisjon. Møysommelig har de to jobbet, øvelse for øvelse, bygget opp styrke, og Jannike har lært hvordan hun selv kan behandle det det vonde området.

Jeg har fått tilbake kroppen min!

jannike_2.jpg

Nå, snart et år etter er Jannike nesten smertefri! Knærne er helt bra og hun er blitt sterkere.

Jeg gleder meg til hver eneste gang jeg skal trene, og aller mest hver gang jeg skal ha PT-time med Lee! Jeg skulle ønske jeg hadde visst tidligere om hvor nyttig det er å trene sammen med en PT. Nå som jeg vet det, anbefaler jeg alle, uansett nivå og utgangspunkt, og ha sin egen personlig trener i en kortere eller lengre periode.

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Våre medlemmer

Her kan du finne inspirasjon fra våre medlemmer som har fått det til, og som deler sine tips og erfaringer.

Les mer om Våre medlemmer →