Jeg trener for å orke mer i hverdagen - SATS
Til sats.no
Bli medlem

Jeg trener for å orke mer i hverdagen

Jeg trener for å orke mer i hverdagen

Alle vet vi at trening er bra for både fysisk og mental helse. Vi vet også at trening ikke stjeler energi, men gir energi til å klare mer av det vi ønsker i hverdagen. Men det kan være vanskelig for mange å komme i gang og fortsette med gode treningsvaner.

SATS
SATS
04. mai 2017

Hva er det som gjør at noen klarer å holde seg til planen, og hva er det som driver dem?

Karoline Hexeberg er 24 år, og jobber som account manager i Nordea Finans Norge AS. – Jeg har alltid elsket å løpe, føler at det gir meg mulighet til å koble av fra en ellers veldig hektisk hverdag. Jeg går ukentlig på timene BODYPUMP og Cardio Step and Strength for å trene styrke. Dette er eksplosive styrketimer som er utrolig motiverende.

Hva motiverer deg til å trene? 

– Når jeg trener regelmessig, merker jeg så godt på kroppen at jeg får mer energi og krefter til å gjøre de tingene jeg har lyst til. Å kunne løpe fortere og lengre, bedre utholdenhet og styrke på skiturer og løfte tyngre med flere repetisjoner.

Har du tips til hvordan andre kan komme i gang med treningen?

– Når det gjelder å komme i gang, er det ikke til å legge skjul på at de første timene alltid vil være tunge. Men når man først kommer seg over den usynlige kneika, er det ikke noe tvil om at det er verdt det.

Jeg trener for å ha overskudd til å mestre en krevende jobb og være sosial med venner.

Jeg tror det er avgjørende å finne sin egen måte å trene på, akkurat slik som passer best for deg. For noen er det gruppetrening i sal som motiverer, mens andre trenger et definert treningsopplegg med god oppfølging. Sørg for å finne aktiviteter som gjør at du gleder deg til neste gang.

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Våre medlemmer

Her kan du finne inspirasjon fra våre medlemmer som har fått det til, og som deler sine tips og erfaringer.

Les mer om Våre medlemmer →