Tomatsuppe med krepsehaler
Hjemmelaget tomatsuppe full av antioksidanter!
Ingredienser for 4 pers
Tomatsuppe:
1 gul løk
1 hvitløksfedd
3 ss rapsolje
1 ss basilikum
1 ss timian
1 krm salt
1 krm svart pepper
800 g hermetiserte cherrytomater
3 dl vann
2 dl crème fraîche
340 g avrente krepsehaler
Garnering: ferske basilikumblader
Tilbehør:
3 skiver grovbrød
Per brødskive:
5 gram smør/margarin
2 lettosteskiver (16 %)
Slik gjør du
Finhakk gul løk og press hvitløk. Fres i varmpresset rapsolje til løken er gjennomsiktig og krydre med basilikum, timian, salt og pepper. Tilsett hermetiserte cherrytomater og vann og kok opp. La småkoke i ca. 5 minutter.
Trekk kasserollen av platen og tilsett crème fraîche. Miks suppen med f.eks. en stavmikser.
Server suppen med krepsehaler, basilikumblader og brød med pålegg.
Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!
Bli medlem