Vegetarlasagne med cottage cheese og pesto
Denne lasagnen er en perfekt restitusjonsmiddag etter en hard treningsøkt, ettersom den gir deg de riktige mengdene av både karbohydrater og protein.
Ingredienser for 4 pers
Tomatsaus:
1 gul løk
1 squash
1 ss rapsolje
1 ss basilikum
1 krm salt
1 krm svart pepper
500 g hakkede tomater (spar ca. 1 dl til toppingen)
Ostesaus:
2 dl revet letthvitost (16 %) (spar 1 dl til toppingen)
750 g cottage cheese (4,3 %)
¾ dl pesto
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 °C.
Tomatsaus: Finhakk løk og skjær squash i terninger. Fres i ca. ett minutt i rapsolje og tilsett krydder og hakkede tomater.
Ostesaus: Riv ost grovt og bland med cottage cheese og pesto.
Ha litt rapsolje i en ovnsform og legg noen lasagneplater i bunnen. Legg tomatsaus, ostesaus og lasagneplater lagvis. Avslutt med lasagneplater og topp med knuste tomater, skivede cherrytomater, revet ost og basilikum. La stå i ovnen i ca. 20 minutter.
Server lasagnen med agurkterninger.
Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!
Bli medlem