Innlogging og booking

Logg inn på Mine sider her:

imagevk95w.png Mine sider

Du kan også logge inn på din side ved å trykke på menyknappen oppe til høyre på nettsiden, og trykke «Logg inn».

I appen vil du bli bedt om å logge inn når du åpner den, dersom du ikke allerede er logget inn. Har du trykket «Avbryt» ved logg inn, kan du trykke på menyknappen oppe til venstre og velge «Logg inn» på nytt.

Brukernavnet er ditt medlemsnummer, eller din e-postadresse. Har du aldri endret ditt passord, bruker du det som du fikk i velkomste-posten fra oss da du meldte deg inn.

Trenger du nytt passord kan du trykke på «Glemt passord» og få tilsendt et nytt på e-post. Du kan selv endre ditt passord i Mine innstillinger:

imagegi8e9.png Mine innstillinger

Har du ikke ditt medlemsnummer tilgjengelig eller ikke har oppgitt din e-postadresse til oss, må du ta kontakt med ditt nærmeste SATS senter, eller vår kundeservice.

Du kan endre ditt passord i menyen under Mine innstillinger etter at du har logget inn:

imageetoqa.png Mine innstillinger

Har du glemt passordet ditt, trykk på "Logg inn" i menyen oppe til høyre og velg "Har du glemt ditt passord?". Passordet vil bli sendt til din registrerte epost.

Har du ikke epost registrert i vårt system, spør resepsjonen neste gang du kommer innom eller kontakt vår medlemsservice.

Oversikt over dine gruppetimebookinger finner du her:

imageqrf4d.png Mine bookinger

Du finner oversikt over våre bookingregler og hva som gir tilgang til ordinær og utvidet forhåndsbooking her:

For å sikre deg plass anbefaler vi at du forhåndsbooker deg på ønsket gruppetime, men så lenge det fremdeles er ledig plass kan du også helt frem til timen starter komme rett på senteret og booke deg på timen der.

Du kan booke gruppetime her, eller i vår SATS-app.

imagexjfkm.png Book gruppetime

Du finner utfyllende informasjon om våre bookingregler og hva som gir tilgang til ordinær og utvidet forhåndsbooking her:

Billett kan hentes ut tidligst to (2) timer og senest 10 minutter før timen starter, og må hentes av medlemmet selv.

Blir den ikke hentet innen dette blir den gitt til de som står på venteliste 10 minutter før timen starter. Billettene deles ut etter ventelisteprinsippet der nr. 1 på ventelisten får første ledige plass. Husk å registrere deg som ankommet på våre bookingstasjoner dersom du står på venteliste og ønsker å delta på en time. 

Du finner oversikt over alle våre gruppetimer her:

imagela0bp.png  Book gruppetrening

I menyene kan du velge alt fra hvilke sentre du ønsker å se, til hvilken time og med hvilken instruktør du ønsker å trene med. Husk at du også kan skrive i søkefeltet i stedet for å bruke rullegardinen.

Årsaken til at du ikke får booket deg på ønsket time kan være et eller flere av følgende:

  • Du har ikke tilgang til senteret. Du kan kun booke deg på gruppetimer på sentre som er inkludert i ditt medlemskap. Dersom du ønsker tilgang til flere eller andre sentre enn du har i dag, må du endre ditt medlemskap Mine innstillinger:
    imagenqxvf.png Endre medlemskap
  • Du har kun tilgang dagtid mandag til fredag til kl. 15:00 i ditt medlemskap, men forsøker å booke deg på timer som starter utenom dette. Dersom du ønsker tilgang kveld og helg må du endre ditt medlemskap under «Min trening» og «Oppdater ditt medlemskap».
  • Du har booket deg på for mange gruppetimer. Du kan maksimalt ha seks (6) gruppetreningstimer booket samtidig, i løpet av en syv (7) døgns periode (og maksimalt to (2) samtidig per dag). Du kan booke deg via internett, via SATS's applikasjoner og bookingkioskene på senteret. Du kan lese mer om bookingreglene her:
    image7o8o.png Bookingregler
  • Du har ikke tilgang til treningskonseptet. Forsøker du å booke deg på HiYoga, Prformance, Build’n Burn eller Aqua-timer, må du først ha dette inkludert i ditt medlemskap. For å inkludere disse konseptene, må du endre ditt medlemskap:
    imageanktr.png Endre medlemskap

Vi sender deg et varsel i appen eller en e-post dersom du får plass på timen (husk å aktivere varsling i appen og ha en oppdatert epost registrert hos oss).

Ventelisten oppdateres fortløpende og du vil se på din booking hvilken plass på ventelisten du har. Så snart noen avbooker, rykker du opp på listen. Hvis du vet at du ikke vil møte, anbefaler vi at du booker deg av før to (2) timer før timen starter for å unngå å bli registrert med manglende avbooking.

Står du på venteliste og rykker opp og får plass, regnes det som manglende avbooking dersom du ikke møter til timen, uansett hvor tett opp mot timestart dette skjer. Det er viktig å sjekke inn på timen som møtt med en gang du kommer på senter, selv om du står på venteliste.

I det ventelisten kjøres er det kun de som har registrert seg som møtt til timen som kan få billett. Står du fortsatt på venteliste i det denne kjøres, men ikke har møtt til timen, vil det ikke regnes som manglende avbooking.

Du kan lese mer om bookingreglene her:

imageap3e3.png Bookingregler

Vi ønsker å gjøre gruppetreningstimene våre tilgjengelig for så mange medlemmer som mulig. Derfor er det viktig at du husker å booke deg av alle dine forhåndsbookede timer, straks du ser at du ikke kan delta.

Avbooking kan gjøres via vår hjemmeside, app, eller i bookingkiosken på senteret. Dette kan gjøres inntil to (2) timer før timen starter.

Står du på venteliste og rykker opp og får plass, regnes det som manglende avbooking dersom du ikke møter til timen, uansett hvor tett opp mot timestart dette skjer.

Dersom du ikke møter opp til tre (3) forhåndsbookede timer i løpet av en periode på 30 dager, vil du miste muligheten til å forhåndsbooke deg på timer i 14 dager. Du kan fortsatt delta på alle timer du ønsker ved oppmøte på senteret samme dag som de starter. Står du på venteliste, er det også viktig at du avbooker. Står du imidlertid på ventelisten når det er mindre enn én time igjen til timen begynner, og du får plass, regnes ikke dette som en unnlatt avbooking.

Hvis du glemmer å avbestille tre (3) forhåndsbookede timer i løpet av en måned, får du ikke forhåndsbooke timer i en periode på 14 dager. Du kan likevel delta på timer ved oppmøte direkte på senteret samme dag som timene starter dersom det er ledig plass.

Vi har disse billettene for å ha kontroll på hvem som har fått plass på en time og hvem som eventuelt står på venteliste. På denne måten kan vi sikre at de som har fått plass på en time, faktisk får plassen sin. Vi håper å kunne ha et digitalt system for dette i fremtiden, men inntil videre er dette den beste løsningen.

For å begrense påvirkningen på miljøet, har vi valgt FSC-sertifisert papir fritt fra Bisfenol A. Dette papiret er brennbart og kan derfor kastes sammen med annet restavfall. Det skal ikke gjenvinnes som papir.

Såklart har vi en app!

Vi har utviklet en app for både iOS og Android brukere, og denne er desidert best å booke på gruppetimer og PT-timer! I tillegg kan du følge venner, invitere de med på gruppetimer, ta utfordringer, se din treningshistorikk og annet spennende snacks.

Du kan logge deg inn med samme brukernavn og passord i appen som du gjør på nettsidene våre.

Last ned appen

image561em.png SATS app til iOS

image15osa.png SATS app til Android

 

 

Bruk chatten for raskest svar 💙

Skroll opp for å finne svar på våre oftest stilte spørsmål ☝️

Her kan du nå oss

imageg7awe.png Chat

På chat får du raskest svar!

Chat med oss

Åpningstider chat

Man-fre: 09:00-16:00
Helg:
Stengt

 

imageq1keo.png Telefon

Åpningstider telefon

Man-fre: 10:00-16:00
Helg:
Stengt

23 30 70 00

 

image093i.png  Epost

Bruk chatten vår, så får du raskest svar.

Kontaktskjema