Personlig trening

Her finner du oversikt over dine PT-klipp:

imagem51o.png Mine PT-klipp

Personlig trener timer kan kjøpes på vår hjemmeside eller i resepsjonen i et av våre treningssentre.

imagegrjs.png  Kjøp personlig trening

imagefmi6.png Finn treningssenter

Våre PT-priser finner du her:

 PT priser

Prisen avhenger av hvilket nivå og hvor mange klipp det er i pakken du skal kjøpe. Jo større pakke, jo rimligere blir det per time du gjennomfører!

Hvilket nivå den personlige treneren har baseres på dens yrkeserfaring og utdannelse. En nyutdannet PT vil ha et lavere nivå enn en PT med lang erfaring og videreutdanning.

Prisene bestemmes ut i fra hvilket nivå PTen har, hvor nivå 1 er lavest prisklasse.

Se mer om våre PT-nivåer og priser her:

images2al.png Personlig trening

Vår SATS-app har blitt tatt til nye høyder, og det er nå mulig å booke PT-timer direkte i denne!

Der kan du finne ledig tid hos PTen din, avbooke (innen 24 timer), kjøpe flere PT-timer og eventuelt bytte PT om du skulle ønske. 

image48jyc.png Last ned SATS-appen i App Store eller Google Play i dag.

Du kan også finne kontaktinformasjon til våre PTer inne på siden til hver av våre treningssentre:

imageozfr.png Finn treningssenter

Du kan nå avbooke deg fra PT-timen direkte i SATS-appen vår innen 24 timer før PT-timen starter.

imagez33hk.png Last ned SATS-appen i App Store eller Google Play i dag.

Eventuelt finner du kontaktinformasjonen til din personlige trener inne på siden til treningssenteret, hvor du kan gi PTen beskjed.

imagefzyzb.png Finn treningssenter

Avbooking innenfor 24 timer vil uansett årsak registreres som ikke møtt til timen, og PT-klippet vil trekkes fra pakken.

Kontaktinformasjonen til PTen din er enklest å finne i SATS appen.

Du kan også finne kontaktinformasjonen til alle våre personlige trenere inne på hvert av våre sentersider. Oversikt over alle PTene ligger nede på siden, og du kan trykke deg inn på hver profil for å finne mer informasjon om PTen.

image642q.png Finn treningssenter

Hvis du kjøper to PT-pakker samtidig og har begge på avdragsbetaling, vil du betale for begge pakkene samtidig hver måned.

Det er ikke mulig å utsette betaling på en av pakkene når det er kjøpt flere samtidig.

Har du allerede en PT-pakke på nedbetaling, og kjøper en ny før den første PT-pakken er nedbetalt, vil du betale for begge PT-pakkene samtidig fra første mulig faktura/AvtaleGirotrekk.

Dersom du ikke har anledning til å betale for to pakker samtidig anbefaler vi at du er ferdig med avdragsbetalingen for første PT-pakke før du kjøper ny da det ikke er mulig å endre dette.

Skal du betale to eller flere PT-pakker samtidig på AvtaleGiro, må du huske å sjekke at beløpsgrensen er høy nok til at hele beløpet kan trekkes til forfall.

Fortvil ikke, vi har mange dyktige personlig trenere som vil hjelpe deg.

Du kan nå bytte PT direkte i vår SATS app, hvor du kan bytte til alle som har samme PT-nivå på pakken du har kjøpt.

Eventuelt kan du snakke med PT-en du benytter i dag slik at han eller hun kan hjelpe deg med å anbefale en ny PT til deg.

Du kan også sjekke oversikten over hvilke PT-er som finnes på de ulike sentrene ved å klikke deg inn på siden til treningssenteret:

image0ft1d.png Finn treningssenter

Du kan enkelt bytte PT i vår SATS-app. Sørg for at du har nyeste versjonen av appen.

Du kan også bytte PT ved å ta kontakt med PTen du ønsker å bytte til. Se gjerne senterets nettside for kontaktinformasjon til våre PTer:

image8ccrn.png Finn treningssenter

Det er kun mulig å bytte til en PT med samme PT-nivå på PT-pakken du har kjøpt.

Det er mulig å kjøpe PT-klipp og overføre til et annet medlem. Følg linken nedenfor, så hjelper vi deg videre:

imagettqxc.png Overfør PT-klipp til et annet medlem

 

Når du kjøper PT-klipp på avdragsbetaling, vil betalingene fortsette i like mange måneder som du valgte å betale over, uavhengig av om PT-klippene er benyttet eller ikke.
Avdragsbetalingen er tenkt å ha samme intervall som du benytter PT-klippene slik at du unngår å ha igjen avdrag etter at du er ferdig med PT-klippene og kanskje har lyst til å kjøpe nye.

Avdragsbetalingen kan ikke endres når den først er inngått, men du kan betale ned PT-pakken raskere om ønskelig. Dette kan du gjøre ved å ta kontakt med vår kundeservice.

Vær oppmerksom på at hvis du legger til en ny PT-pakke mens du fremdeles har en PT-pakke på avdragsbetaling, vil du på neste faktura betale for begge PT-pakkene samtidig.

PT-klipp har en gyldighet i 12 måneder, og må brukes innen disse månedene. Etter dette vil ikke PT-klippene kunne benyttes. Dersom medlemskapet ditt er fryst, vil PT-klippene forlenges med samme antall dager medlemskapet er fryst.

Ubenyttede PT-klipp tilbakebetales ikke.

Dersom du ikke rekker å benytte dine PT-klipp før medlemskapet avsluttes kan du overføre de til et annet medlem. Dog vil eventuelle gjenstående PT-avdrag fortsatt bli belastet deg.

Unntak fra tilbakebetaling av ubenyttede PT-klipp gjelder ved dokumentert sykdom. 

Ved frys av ditt medlemskap vil PT-avdragene løpe videre. Dersom du ikke har anledning til å betale PT-avdragene mens medlemskapet er fryst, kan vi forskyve PT-avdragene for ubenyttede PT-klipp, mens betaling for allerede benyttede PT-klipp fortsatt må gjøres. PT-avdragene vil automatisk løpe videre fra første faktura etter endt frysperiode.

Boot Camp er for deg som vil ha tøff og effektiv trening med synlige resultater. På 10 svette økter trener ett og samme team steinhardt sammen for å nå et felles mål.

Se vårt tilbud og meld deg på

En erfaren personlig trener leder og driver deg og teamet ditt til å kjempe fra begynnelse til slutt. Alt du trenger å gjøre, er å komme til riktig tid, så vil du få den morsomste og beste treningsopplevelsen du noen gang har hatt. Er du klar?

Bruk chatten for raskest svar 💙

Skroll opp for å finne svar på våre oftest stilte spørsmål ☝️

Her kan du nå oss

imageg7awe.png Chat

På chat får du raskest svar!

Chat med oss

Åpningstider chat

Man-fre: 09:00-16:00
Helg:
Stengt

 

imageq1keo.png Telefon

Åpningstider telefon

Man-fre: 10:00-16:00
Helg:
Stengt

23 30 70 00

 

image093i.png  Epost

Bruk chatten vår, så får du raskest svar.

Kontaktskjema