Dette er SATS

"We make people healthier and happier." SATS er Nordens største treningssenterkjede med en sterk visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til våre medlemmer og i samfunnet

SATS tilbyr moderne treningsutstyr, høyt kvalifiserte personlige trenere, og det største og beste gruppetrenings-tilbudet i hele Norden. Vi har også stort fokus på å støtte medlemmene utenfor de fysiske senterne våre, ved hjelp av online trening og digitale verktøy.

Vi jobber hele tiden med trendforskning og nyskapning for å være bransjens beste og mest fremoverlente treningskjede

  • SATS er en del av SATSGROUP som eies av Altor (51 %) og TryghedsGruppen (49 %). SATSGROUP omhandler merkevarene SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga, Balance and Metropolis
  • Nordens største treningskjede, med totalt ca. 220 treningssentre i Norge, Sverige, Finland og Danmark
  • Ca. 600 000 medlemmer
  • Ca. 8000 ansatte, og omkring 2000 heltidsstillinger
  • Tilbyr ca. 120 ulike gruppetreningstimer og spesialutviklede konsepter
  • Egen utdanning og sertifisering av Personlige trenere og Gruppetrenings-instruktører 

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Mer om SATS

Hvorfor SATS?

SATS tilbyr en treningsopplevelse med stor fleksibilitet som passer for alle. Våre erfarne og motiverte trenere hjelper deg å få det til.

Vår historie

Mer om SATS

Ansvar og policy

SATS mener det er viktig å ta stilling til spørsmål som er relevante for samfunnet, og håper vi kan bidra til et bedre samfunn innen aktuelle områder.

Konsernledelse

SATS konsernledelse.

Samarbeidspartnere

SATS samarbeidspartnere.

Hjertestarter

SATS sitt mål er at du som medlem skal føle deg trygg når du trener hos oss, derfor har alle våre sentrene hjertestarter. Med interne opplæring i hjerte-lunge-redning for ansatte, er muligheten stor for å redde liv.

;