Body for Life

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Body for Life er den perfekte timen for deg som ønsker en morsom og effektiv, men samtidig skånsom kondisjonstime uten hopp eller løp. Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle om koreografien lett å følge.

I Body for Life starter vi alltid med en oppvarming før vi går videre til hoveddelen bestående av to kondisjonsintervaller. Begge kondisjonsintervallene består av tre sanger med restitusjonstid imellom. Timen avsluttes med styrke for kjernemuskulaturen og en lett strekk.

Body for Life er en skånsom og effektiv kondisjonsklasse som passer for alle de som liker morsom trening uten hopp eller løp. Du har mulighet til å utfordre deg selv om du ønsker det, men ettersom timen hverken inneholder løp eller hopp passer den også for deg som er ny på trening, gravid eller på opptrening etter svangerskap eller skade.

Om du liker å bevege deg i takt med musikken men ønsker en mer intensiv klasse enn Body for Life, anbefaler vi deg å prøve Cardio Energy 30, 45 eller 55 minutter.

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 45min

Relatert trening

Cardio Energy

Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.

Kompletterende trening

Shape Up

Shape up er styrketimen som gjør deg sterkere og mer bevegelig. Vi trener grunnleggende styrke og fleksibilitetstrening for hele kroppen. Denne timen passer for alle – bli med!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem