Body for Life

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Body for Life er den perfekte timen for deg som ønsker en skånsom kondisjonstime uten hopp eller løp, men samtidig vil ha en morsom og effektiv time. Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Dessuten trener vi også kjernemuskulaturen på slutten av timen. Bli med!

Gjennomføring

Body for Life starter alltid med en oppvarming før vi går over til hoveddelen som består av to kondisjonsintervaller. Begge kondisjonsintervallene består av tre sanger med restitusjon imellom. Timen avsluttes med styrke for kjernemuskulaturen og en lett strekk.

Hvem passer timen for?

Body for Life er en skånsom kondisjonstime uten hopp eller løp. Timen passer for deg som er ny på trening, for deg som er tilbake etter skade eller svangerskap, men også for deg som bare ønsker en enkel og morsom treningsøkt.

Om du liker å bevege deg i takt med musikken, men ønsker en mer intensiv klasse enn Body for Life, anbefaler vi deg å prøve Cardio Energy 30, 45 eller 55 minutter.

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 45min

Relatert trening

Cardio Energy

Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.

Kompletterende trening

Shape Up

Shape up er styrketimen som gjør deg sterkere og mer bevegelig. Vi trener grunnleggende styrke og fleksibilitetstrening for hele kroppen. Denne timen passer for alle – bli med!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter!