Body for Life

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Kroppen skal vare livet ut, derfor skapte vi Body for Life, en lavterskel klasse der du får trent hele kroppen på en morsom, effektiv og skånsom måte. Klassen passer perfekt for deg som nettopp har begynt å trene, eller ønsker en treningsøkt med noe lavere intensitet. Klassen inneholder ikke bruk av utstyr og uten løping og hopping.

SATS har som mål å sikre den beste treningsopplevelsen for alle uansett treningserfaring eller fysisk form. Navnet Body for Life henviser til at vi har en kropp som skal vare livet ut. Alle har ikke som mål å sette personlige rekorder eller løpe maraton, men det kommer til et punkt i livet der vi alle må investere litt tid og krefter på å få en kropp og en helse som fungerer på best mulig måte.

Body for Life kombinerer styrke og kondisjonstrening i sal uten løp og hopp, til fengende musikk. 

Relatert trening

Shape Up

Grunnleggende styrke- og mobilitetstrening for hele kroppen. Fokus på funksjon, bevegelseskvalitet og flyt. Vi benytter oss av egen kroppsvekt sammen med utstyr som bant annet stepkasser og vekter for å utfordre deg på flest mulige måter. Du bestemmer selv intensiteten - Shape Up passer derfor for alle!

Kompletterende trening

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening