Cardio Energy

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.

Gjennomføring

Cardio Energy starter alltid med en oppvarming. I kondisjonsdelen av klassen jobber vi fra sang til sang med enkle og atletiske trinn.  En 30 minutters klasse har en pulstopp, 45 minutters klassen består av to pulstopper og en 60 minutters klasse har tre pulstopper. Du får en restitusjonssang mellom hver pulstopp og vi avslutter timen med en nedtrapp og en kort stretch.

Hvem passer timen for?

Cardio Energy passer for deg som ønsker en morsom, enkel og effektiv kondisjonstime. Dette er en relativt intensiv time så vi anbefaler at du har noe treningserfaring fra tidligere. Om du ønsker en mindre krevende kondisjonstime som er uten hopp og løp, anbefaler vi deg å forsøke Body for Life.

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 30min / 45min / 60min

Relatert trening

Power Step

Power Step er den ultimate intervalltimen! Vi veksler mellom kondisjonsintervaller på stepkasse og styrkeintervaller med vekter for å gi deg komplett trening for hele kroppen. Timen inneholder noe hopp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen. Vi anbefaler at du har noe treningserfaring fra tidligere. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt!

Kompletterende trening

Pure Strength

Dette er en tøff og utfordrende styrketrening for hele kroppen. Tyngre vekter, få repetisjoner og effektive serier med øvelser vil gjøre deg sterkere både i store muskelgrupper og i kjernemuskulaturen. Pure Strength er perfekt for deg som ønsker å bli sterkere, trener litt styrke fra før og er klar for en utfordring!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem