Core

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Core er en 30 minutters styrketime med øvelser for kjernemuskulaturen. Du bygger en sterkere mage og korsrygg som gir deg gode forutsetninger for både tung styrketrening og hverdagsaktiviteter. I denne timen bruker du primært egen kroppsvekt og timen passer for alle som ønsker sterkere kjernemuskulatur.

Gjennomføring

Core inneholder sekvenser av funksjonelle styrkeøvelser for kjernemuskulaturen. Etter en 5-minutters oppvarming, leder instruktøren deg gjennom 25 minutter med effektiv styrketrening primært med egen kroppsvekt. Timen har innslag av øvelser som også involverer andre muskelgrupper hvorav fokus alltid er kjernemuskulatur. Du trener på din egen plass i salen og bruker utstyr som manualer, vekstskiver og matte.

Hvem passer timen for?

Core passer for alle og særlig for deg som ønsker sterkere kjernemuskulatur. Dersom du har behov for alternative øvelser, vil instruktøren kunne gi enkle tips og råd.  

 

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 30min
Utstyr Ta med håndkle og vannflaske

Reletert trening

Shape Up

Shape up er styrketimen som gjør deg sterkere og mer bevegelig. Vi trener grunnleggende styrke og fleksibilitetstrening for hele kroppen. Denne timen passer for alle – bli med!

Kompletterende trening

Cycling

Spinning - eller Cycling som vi gjerne kaller det - passer både for nybegynnere og veteraner siden kondisjonstreningen foregår på individuelt nivå. Økten varierer mellom sittende og stående posisjoner og mellom ulike typer for motstand.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem