Crosstraining

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Tøff og høyintensiv sirkeltrening med styrke og kondisjonsintervaller, hvor du bytter mellom ulike stasjoner. Velg den timen som passer best for deg, enten 30/45/60 minutter. Timen er perfekt for deg som ønsker både en real utfordring og variasjon i løpet av treningen!

Crosstraining gjør deg sterkere og mer utholdende og inneholder stor grad av variasjon både i øvelser og intervaller.

Gjennomføring

Timen starter med en introduksjon hvor instruktøren går gjennom øvelser som foregår i stasjoner. Deretter møter en generell oppvarming som gjør deg klar til treningen. I timens hoveddel, starter du på en stasjon i team med andre deltakere med for deretter å gå videre til ny stasjon med øvelser. Timen avsluttes med en kort nedtrapping.

Hvem passer timen for?

Crosstraining er for deg som liker å utfordre deg selv med høy intensitet. Dersom du har behov for alternative øvelser på grunn av en skade eller likende, vil instruktøren kunne gi enkle tips til alternativer.

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 30min / 45min / 60min
Håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

ABSolution

ABSolution er en tøff styrketime på 30 minutter hvor vi trener kjernemuskulaturen. Dette er en time med høy intensitet, tidsintervaller og sporty øvelser. Perfekt for deg som allerede trener andre former styrke. Bli med og bli sterkere!

Kompletterende trening

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem