Hot FLX

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Hot FLX er full av effektive tøyningsøvelser for deg med stive hamstrings, spenninger i nakken og andre vanlige problemområder. Her arbeider du gjennom hele kroppen i 38 graders varme. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og egen matte. Vi selger dette på senteret.

Hot FLX fokuserer ekstra mye på vanlige problemområder som baksiden av lårene, øvre rygg, hofter og sete. Du trenger absolutt ikke være myk for å delta i klassen, som gjennomføres i 38 graders varme i våre hot studios.

Hot FLX er fullt av effektive tøyningsøvelser som bidrar til å gi deg økt bevegelighet og bedre kroppskontroll. The Office Package og Twist & Release er to av de smarte delene som gir klassen sin funksjonalitet og tilpasning til de fleste menneskers hverdag.

Klassen er på 30 minutter og kan med fordel kombineres med andre klasser, helst styrke eller enklere kondisjonstrening. Siden varmen krever en hel del av fysikken din, bør du som normalt likevel unngå å kombinere Hot FLX med høyintensiv kondisjonstrening.

På de sentrene som ikke har et HotStudio, tilbys klassen som FLX.

Ting å tenke på:

- Kle deg lett! Du trenger absolutt ikke å komme i badetøy, men store bomullsplagg er både varme og upraktiske. Vi anbefaler trøye og shorts i funksjonsmateriale.

- For å delta i klassen må du alltid ha med deg to håndklær. Ett stort som du legger ut over hele matten, og et lite til å tørke svetten med. I tillegg må du ha med deg vann. (Håndklær kan kjøpes i resepsjonen.)

På sentre som ikke har varm sal tilbys timen som FLX i gruppetreningssalen.

RELATERT TRENING

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

KOMPLETTERENDE TRENING

HEAT

HEAT är en atletisk och utmanande klass som utförs i 38 graders värme och 65 % luftfuktighet. Passet innehåller fem heat i 30 sekunders-intervaller med övningar som bygger på de fem grundläggande elementen; konditionsträning, styrka, balans, flexibilitet och snabbhet. Till klassen behöver du ta med egen yogamatta och egen handduk samt vattenflaska.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem