Love2Dance

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Elsker du å danse? Nøkkelordet for denne gruppetimen er treningsglede og allsidighet - du får muligheten til å oppleve dansestiler fra mange ulike sjangre. Vi tilbyr treningsglede og effektiv trening side om side.

Love2Dance er en medley av enkle kombinasjoner fra forskjellige dansestiler og musikksjangre. Med denne gruppetimen vil du introduseres for trendy beats og dansetrinn, men også noen retro-klassikere med autentiske trekk.

Med Dance Tour og Love2Dance er fordelene ubestridelige; Du har det så gøy at du glemmer nesten at du trener samtidig som du får en god kondisjonsøkt. I tillegg trener du kjernemuskulatur, koordinasjon og smidighet.

Relatert trening

Zumba

Zumba er danseklassen med hete rytmer og svingende hofter. Her trener du kondisjon, balanse og fleksibilitet, samtidig som du har det gøy på dansegulvet.

Kompletterende trening

ABSolution

ABSolution er en tøff styrketime på 30 minutter hvor vi trener kjernemuskulaturen. Dette er en time med høy intensitet, tidsintervaller og sporty øvelser. Perfekt for deg som allerede trener andre former styrke. Bli med og bli sterkere!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem