Love2Dance

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Elsker du å danse? Nøkkelordet for denne gruppetimen er treningsglede og allsidighet - du får muligheten til å oppleve dansestiler fra mange ulike sjangre. Vi tilbyr treningsglede og effektiv trening side om side.

Love2Dance er en medley av enkle kombinasjoner fra forskjellige dansestiler og musikksjangre. Med denne gruppetimen vil du introduseres for trendy beats og dansetrinn, men også noen retro-klassikere med autentiske trekk.

Med Dance Tour og Love2Dance er fordelene ubestridelige; Du har det så gøy at du glemmer nesten at du trener samtidig som du får en god kondisjonsøkt. I tillegg trener du kjernemuskulatur, koordinasjon og smidighet.

Relatert trening

Zumba

Zumba er danseklassen med hete rytmer og svingende hofter. Her trener du kondisjon, balanse og fleksibilitet, samtidig som du har det gøy på dansegulvet.

Kompletterende trening

ABSolution

Er du ute etter skikkelig tøff trening av kjernemuskulaturen? Da er ABSolution riktig økt for deg. I løpet av 30 minutter gjennomfører du tidsintervaller med høy intensitet og med nye, spennende øvelser.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening