Power Step

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Power Step er den ultimate intervalltimen! Vi veksler mellom kondisjonsintervaller på stepkasse og styrkeintervaller med vekter for å gi deg komplett trening for hele kroppen. Timen inneholder noe hopp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen. Vi anbefaler at du har noe treningserfaring fra tidligere. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt!

Gjennomføring

Power Step starter alltid med en god oppvarming før vi har hoveddel bestående av kondisjons- og styrkeintervaller. Vi alternerer mellom kondisjon og styrke – 10 intervaller til sammen. Timen avsluttes med nedtrapping og en lett strekk.

Kondisjonsintervallene foregår alltid på stepkassen. I styrkeintervallene bruker vi stepkasse, vektstenger og vektplater.

Hvem passer timen for?

Power Step passer for deg som ønsker en morsom og effektiv kondisjon og styrketime. Dette er en relativt intensiv time så vi anbefaler at du har noe treningserfaring fra tidligere. Om du ønsker en mindre krevende kondisjonstime som også er uten hopp, anbefaler vi deg å forsøke Body for Life.

Timen holdes I gruppestreningssal
Varighet 60min
Utstyr Stepkasse, vekstang og vektskiver som du finner i gruppetreningssalen

Relatert trening

Cardio Energy

Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.

Kompletterende trening

Strong & Flexible

I Strong & Flexible forbedrer du styrke, fleksibilitet og balanse i en og samme time. Både musikken og instruktøren vil inspirere deg til å yte ditt aller beste. Dette er klassen for deg som ønsker å kjenne på gleden av å være sterk og samtidig kunne bevege deg uten begrensninger. Du vil kun bruke egen kroppsvekt. Timen inneholder noe koreografi, men kan tilpasses alle. Opplev en deilig treningsøkt for hele kroppen på 30 eller 60 minutter.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem