Power

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Utholdende styrketrening for hele kroppen med vektstang til energisk musikk. Instruktøren leder deg gjennom et program hvor du jobber låt for låt med fokus på ulike deler av kroppen i takt med musikken. Timen passer for alle nivåer, du velger de vektene som passer for deg.

Power gjør deg mer utholdende i muskulaturen og gjør deg bedre rustet til å møte hverdagsaktiviteter hvor du du skal ha evnen til å være sterk og utholdende over tid.

Gjennomføring

Timen kommer i 45 og 60 minutters format og starter alltid med en generell oppvarming. Deretter leder instruktøren deg gjennom en hoveddel hvor du jobber med fokus på en hovedmuskelgruppe per låt til takten i musikken. Rekkefølgen i øvelsene er alltid den samme og skaper forutsigbarhet i treningen. Timen avsluttes med en lett tøying.

Hvem passer timen for?

Power passer for alle da du selv velger vekter i de ulike øvelsene basert på anbefaling fra instruktøren.

 

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 45min / 60min
Utstyr Håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

BODYPUMP™

Økten er perfekt for både kvinner og menn som vil trene hele kroppen på en time. BODYPUMP™ gjør det enkelt for deg å komme i gang med styrketreningen, og de effektive øvelsene gjør at du raskt merker resultater.

Kompletterende trening

Cycling

Spinning - eller Cycling som vi gjerne kaller det - passer både for nybegynnere og veteraner siden kondisjonstreningen foregår på individuelt nivå. Økten varierer mellom sittende og stående posisjoner og mellom ulike typer for motstand.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem