Prformance™ Hi-Intensity

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Hver økt er unik, og du vet aldri hva som kommer, unntatt at det blir maksimalt pulshevende øvelser som gir deg virkelig høyintensiv trening. Økten utfordrer både styrken og kondisjonen! Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Økten begynner med en dynamisk oppvarming for hele kroppen, etterfulgt av noen pulshevende øvelser som forbereder deg på Prformance™ Hi-Intensity. I løpet av økten fokuserer vi på å jobbe med virkelig høy intensitet, noe som gir stor effekt på hjerte- og lungekapasiteten.

Hver økt er unik, og du vet aldri hvilke øvelser som kommer. Disse gis av instruktøren på stedet. Økten pågår i 45 minutter.

*Prformance inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). For å oppgradere medlemskapet ditt, kontakt vår kundeservice eller besøk ditt nærmeste senter.

Relatert trening

Prformance™ Strength

Press styrken til det maksimale. Øvelsene i Prformance™ Strength hjelper deg å bli så sterk som mulig. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Kompletterende trening

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserer vi på kroppskontroll og dynamisk bevegelighet. Du utfordres i øvelser for dette, og styrker kroppskontrollen for å kunne løfte tyngre i fremtiden. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening