Prformance™ Hi-Intensity

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Dette er timen som gir deg full uttelling på kondisjon og pusher grensene dine! Få en skikkelig treningsøkt med variert, funksjonell og høyintensiv trening i mindre grupper og med tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. Dette er timen for deg som vil ta kondisjonstreningen til et nytt nivå. Finnes på utvalgte sentere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Prformance™ er et treningskonsept utviklet av SATS, hvor Prformance™ Hi-Intensity er timen som gir deg full uttelling på kondisjon. Timen varierer fra gang til gang, både med utstyr, øvelser og intervaller. Treningen foregår i mindre grupper på 16-20 personer som sikrer tett 1-1 oppfølging og at du blir sett på ditt nivå. Timen ledes av erfarne trenere hvorav alle har bakgrunn som personlig trener. Timen foregår i et dedikert område på senteret som heter Prformance Arena.

Gjennomføring

Timen starter med en introduksjon av dagens fokus og øvelser. Deretter følger en dynamisk oppvarming for hele kroppen, etterfulgt av pulshevende øvelser som forbereder deg på Prformance™ Hi-Intensity. I løpet av økten fokuserer vi på å jobbe med virkelig høy intensitet, noe som gir stor effekt på hjerte- og lungekapasiteten. Effektiv arbeidstid og øvelseskombinasjoner varierer fra gang til gang noe som gjør deg god til å takle ulike måter å bevege kroppen på med høy puls. 

Hvem passer timen for?

Prformance™ Hi-Intensity passer for deg som vil ha full uttelling på kondisjon, er opptatt av fremgang i treningen og er villig til å pushe komfortsonen.

Timen holdes i eget Prformance™-område
Varighet 45 min
Utstyr håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Build'n Burn Xpress

Build`n Burn Xpress er timen for deg som ønsker Build`n Burn på kun 30 minutter. Du får fortsatt en høyintensiv kondisjon- og styrketrening, hvor du trener i mindre grupper med tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i dedikert konseptsone på senteret med pulssystem, lyseffekter og moderne treningsutstyr. For å få tilgang til Build`n Burn, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Build`n Burn Xpress er all treningen du behøver på 30 minutter! Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Kompletterende trening

Prformance™ Mobility

Prformance™ Mobility bygger fundamentet for en sterk og atletisk kropp med økt bevegelighet og kroppskontroll. Med denne treningen i bunn minsker du faren for skader eller smerter ved annen type styrketrening. Timen foregår i dedikert Prformance™ område på senteret ledet av erfarne personlige trenere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem