Prformance™ Mobility (open for all)

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Prformance™ Mobility bygger fundamentet for en sterk og atletisk kropp med økt bevegelighet og kroppskontroll. Med denne treningen i bunn minsker du faren for skader eller smerter ved annen type styrketrening. Timen foregår i dedikert Prformance™ område på senteret ledet av erfarne personlige trenere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Prformance™ er et treningskonsept utviklet av SATS hvor Prformance™ Mobility er timen som gir deg økt mobilitet, som er evnen du har til å utføre øvelser med en så optimal bevegelsesbane og kroppskontroll som mulig. God mobilitet gjør deg i stand til å løfte tyngre og få enda mer ut av særlig styrketrening, men også andre treningsformer.

Nedsatt bevegelighet og manglende kontroll i skuldre, overkropp, korsrygg og knær kan ofte medføre utfordringer med å utføre styrkeøvelser som knebøy, markløft og press. Faren for skader eller smerter blir derfor høy, og dette er det vi vil motvirke med Prformance™ Mobility.  

Gjennomføring

Treningen foregår i mindre grupper på 16-20 personer som sikrer tett 1-1 oppfølging og at du blir sett på ditt nivå. Timen ledes av erfarne trenere hvorav alle har bakgrunn som personlig trener. Timen foregår i et dedikert område på senteret som heter Prformance Arena.

Timen starter med en introduksjon av timens fokus etterfulgt av varierende mobilitet- og stabilitetsøvelser. Timens varighet er 30 og 45 minutter.

Timen holdes i eget Prformance™-området
Varighet 30 min/45 min
Utstyr håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Prformance™ Hi-Intensity (open for all)

Dette er timen som gir deg full uttelling på kondisjon og pusher grensene dine! Få en skikkelig treningsøkt med variert, funksjonell og høyintensiv trening i mindre grupper og med tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. Dette er timen for deg som vil ta kondisjonstreningen til et nytt nivå. Finnes på utvalgte sentere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Kompletterende trening

Prformance™ Strength (open for all)

Få full uttelling på styrke og muskelvekst med tunge vekter under tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Vi fokuserer på de klassiske grunnøvelsene som knebøy, markløft og ulike push og pull øvelser. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

SATS er Nordens ledende treningskjede. Treningen som tilbys er markedets bredeste innenfor styrke og kondisjon, utført individuelt eller i gruppe.

Bli medlem