Prformance™ Mobility

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

I Prformance™ Mobility fokuserer vi på kroppskontroll og dynamisk bevegelighet. Du utfordres i øvelser for dette, og styrker kroppskontrollen for å kunne løfte tyngre i fremtiden. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Nedsatt bevegelighet og manglende kontroll i skuldre, overkropp, korsrygg og knær kan ofte medføre problemer med å utføre øvelser som styrkeløft, skulderpress og knebøy. Faren for skader eller smerter blir derfor høy, og dette er noe vi vil motvirke med Prformance™ Mobility.  

Økten begynner med oppvarming med fokus på bevegelighet. Etter oppvarmingen lar vi deg utfordre bevegeligheten med belastning, men uten at det går på bekostning av stabilitet og kontroll.

Når man trener bevegelighet over tid, øker kapasiteten til å koordinere ulike kroppsdeler til å jobbe, samtidig som du trener med belastning på en trygg og effektiv måte.

Økten pågår i 45 minutter.

*Prformance inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). For å oppgradere medlemskapet ditt, kontakt vår kundeservice eller besøk ditt nærmeste senter.

Relatert trening

Prformance™ Hi-Intensity

Hver økt er unik, og du vet aldri hva som kommer, unntatt at det blir maksimalt pulshevende øvelser som gir deg virkelig høyintensiv trening. Økten utfordrer både styrken og kondisjonen! Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Kompletterende trening

Prformance™ Strength

Press styrken til det maksimale. Øvelsene i Prformance™ Strength hjelper deg å bli så sterk som mulig. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening