Prformance™ Mobility

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Prformance™ Mobility bygger fundamentet for en sterk og atletisk kropp med økt bevegelighet og kroppskontroll. Med denne treningen i bunn minsker du faren for skader eller smerter ved annen type styrketrening. Timen foregår i dedikert Prformance™ område på senteret ledet av erfarne personlige trenere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Prformance™ er et treningskonsept utviklet av SATS hvor Prformance™ Mobility er timen som gir deg økt mobilitet, som er evnen du har til å utføre øvelser med en så optimal bevegelsesbane og kroppskontroll som mulig. God mobilitet gjør deg i stand til å løfte tyngre og få enda mer ut av særlig styrketrening, men også andre treningsformer.

Nedsatt bevegelighet og manglende kontroll i skuldre, overkropp, korsrygg og knær kan ofte medføre utfordringer med å utføre styrkeøvelser som knebøy, markløft og press. Faren for skader eller smerter blir derfor høy, og dette er det vi vil motvirke med Prformance™ Mobility.  

Gjennomføring

Treningen foregår i mindre grupper på 16-20 personer som sikrer tett 1-1 oppfølging og at du blir sett på ditt nivå. Timen ledes av erfarne trenere hvorav alle har bakgrunn som personlig trener. Timen foregår i et dedikert område på senteret som heter Prformance Arena.

Timen starter med en introduksjon av timens fokus etterfulgt av varierende mobilitet- og stabilitetsøvelser. Timens varighet er 30 og 45 minutter.

Timen holdes I eget Prformance-området
Varighet 30min / 45min
Utstyr Håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Prformance™ Gymnastics

Utvikle din styrke, koordinasjon og mobilitet gjennom øvelser hentet fra turn. Timen er ledet av erfarne personlige trenere og foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap.

Kompletterende trening

Prformance™ Hi-Intensity

Dette er timen som gir deg full uttelling på kondisjon og pusher grensene dine! Få en skikkelig treningsøkt med variert, funksjonell og høyintensiv trening i mindre grupper og med tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. Dette er timen for deg som vil ta kondisjonstreningen til et nytt nivå. Finnes på utvalgte sentere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem