Prformance™ Olympic Lifting

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Lære eller videreutvikle dine olympiske løft (rykk og støt) i mindre grupper ledet av erfarne personlige trenere. Timen har stort fokus på teknikk for å sikre at du gjør øvelsene trygt og riktig. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap.

Prformance™ er et treningskonsept utviklet av SATS hvor Prformance™ Olympic Lifting er timen hvor du lærer de olympiske løftene «rykk og støt» eller videreutvikle dine ferdigheter dersom du har erfaring fra før. Timene har stort fokus på teknikk for å sikre trygge løft med god kontroll.

Gjennomføring

Treningen foregår i mindre grupper på 16-20 personer som sikrer tett 1-1 oppfølging og at du blir sett på ditt nivå. Timen ledes av erfarne personlige trenere som har bakgrunn og erfaring innen vektløfting. Timen foregår i et dedikert område på senteret som heter Prformance Arena.

Timen innledes med en introduksjon og oppvarming som tar utgangspunkt i dagens løft. Oppvarmingen gjøres med PVC-pinne eller tom vektstang. Deretter følger en teknikkdel, som leder inn til dagens hovedløft, som kan være rykk eller støt. Timen avsluttes med en styrkedel som ofte inneholder grunn- eller støtte øvelser som gjør deg sterkere i dine olympiske løft. Timen har en varighet på 60 minutter.

Hvem passer timen for?

Timen anbefales for deg som har deltatt på de tre basetimene Prformance™ Hi-intensity, Prformance™ Strength og Prformance™ Mobility og føler at du vil lære nye ferdigheter eller vil opp til et nytt nivå i treningsutviklingen.

Timen holdes I eget Prformance-område
Varighet 60min
Utstyr Håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Prformance™ Strength

Få full uttelling på styrke og muskelvekst med tunge vekter under tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Vi fokuserer på de klassiske grunnøvelsene som knebøy, markløft og ulike push og pull øvelser. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Kompletterende trening

Prformance™ Mobility

Prformance™ Mobility bygger fundamentet for en sterk og atletisk kropp med økt bevegelighet og kroppskontroll. Med denne treningen i bunn minsker du faren for skader eller smerter ved annen type styrketrening. Timen foregår i dedikert Prformance™ område på senteret ledet av erfarne personlige trenere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem