Prformance™ Strength (open for all)

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Få full uttelling på styrke og muskelvekst med tunge vekter under tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Vi fokuserer på de klassiske grunnøvelsene som knebøy, markløft og ulike push og pull øvelser. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Prformance™ er et treningskonsept utviklet av SATS og i timen Prformance™ Strength får du full uttelling på styrke. Timen er bygget opp rundt de mest klassiske grunnøvelsene innen styrketrening som knebøy, markløft, ulike push og pull øvelser samt støtteøvelser for disse. Treningen foregår i mindre grupper på 16-20 personer som sikrer tett 1-1 oppfølging og at du blir sett på ditt nivå. Timen ledes av dyktige trenere hvorav alle har bakgrunn som personlig trener. Timen foregår i et dedikert område på senteret som heter Prformance Arena.

Gjennomføring

Timen starter med en introduksjon av timens fokus og øvelser etterfulgt av en dynamisk oppvarming for hele kroppen. Deretter følger en teknikkdel som tar utgangspunkt i dagens hovedøvelser. Disse kjøres som enkeltøvelser for å sikre gode pauser og støtteøvelsene kjøres i kombinasjoner av 2-3 øvelser.

Hvem passer timen for?

Prformance™ Strength passer for deg som vil ha full uttelling på styrke og tett oppfølging for å sikre optimal teknikk og fremgang i treningen.  

Timen holdes i eget Prformance™-område
Varighet 45 min/60 min
Utstyr håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Prformance™ Hi-Intensity (open for all)

Dette er timen som gir deg full uttelling på kondisjon og pusher grensene dine! Få en skikkelig treningsøkt med variert, funksjonell og høyintensiv trening i mindre grupper og med tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. Dette er timen for deg som vil ta kondisjonstreningen til et nytt nivå. Finnes på utvalgte sentere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Kompletterende trening

Prformance™ Mobility (open for all)

Prformance™ Mobility bygger fundamentet for en sterk og atletisk kropp med økt bevegelighet og kroppskontroll. Med denne treningen i bunn minsker du faren for skader eller smerter ved annen type styrketrening. Timen foregår i dedikert Prformance™ område på senteret ledet av erfarne personlige trenere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

SATS er Nordens ledende treningskjede. Treningen som tilbys er markedets bredeste innenfor styrke og kondisjon, utført individuelt eller i gruppe.

Bli medlem