Prformance™ Strength

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Press styrken til det maksimale. Øvelsene i Prformance™ Strength hjelper deg å bli så sterk som mulig. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Vil du bli sterk og få større muskler, er det tunge vekter som gjelder. Denne økten fokuserer på akkurat det, samt å gjøre deg så sterk som mulig. Ved hjelp av tunge grunnøvelser med presise instruksjoner vil vi hjelpe deg å finne din egen kropps virkelige potensial.

Økten pågår i 45 eller 55 minutter. 

*Prformance inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). For å oppgradere medlemskapet ditt, kontakt vår kundeservice eller besøk ditt nærmeste senter.

Relatert trening

Prformance™ Olympic Lifting

Prformance™ Olympic Lifting bygger ikke helt uventet på de olympiske disiplinene rykk og støt. Økten legger også mye fokus på teknikk og på at du som utøver skal kunne håndtere utførelsen av øvelsene på riktig måte. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Kompletterende trening

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserer vi på kroppskontroll og dynamisk bevegelighet. Du utfordres i øvelser for dette, og styrker kroppskontrollen for å kunne løfte tyngre i fremtiden. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening