Vinyasa Flow

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Vinyasa Flow Yoga er en morsom og krevende yogatime – for deg som allerede har trent litt yoga fra før. Gjennom denne timen så vil du bevege deg synkront med pusten din. Timen gjøres med velbalanserte sekvenser med yogastillinger og overganger, i et jevnt rytmisk tempo. En time som gjør deg mer fleksibel og sterkere i hele kroppen. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Vinyasa Flow er en time hvor vi har hentet inspirasjon fra det tradisjonelle Vinyasa Yoga systemet. Det betyr at det er bevegelse og flyt i overgangene mellom yogastillingene, synkronisert med pusten.  Denne formen for yoga er inspirert fra den tradisjonelle Ashtanga Vinyasa.

I en Vinyasa Flow time så er det instruktøren som setter sammen stillingen i timen, og gjør det basert på Vinyasa prinsipper. Denne timen gir deg muligheten til å virkelig utfordre og bevege kroppen og et verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus.

Gjennomføring

Vinyasa Flow starter gjerne med fokus på å finne pusten og med informasjon om fokus for yogatimen den dagen. Videre vil du gjøre yogaøvelser og oppvarmingsstillinger. Oppvarmingen har fokus på hvilke stillinger som kommer senere i timen, og kan ofte være en solhilsen eller variant av en solhilsen. I en 90 minutters time så kan det være mange flere stillinger som blir lagt inn i sekvensen, men det kan også være en noe lengre intro eller avspenning.  I denne timen gjør vi yogaøvelsene samtidig og i takt, alle som er i yogasalen. Instruktøren står foran i rommet og viser øvelsene. Ved noen anledninger kan instruktøren også gå rundt i salen og gjøre justeringer når vi er i yogastillingene. Om det er noe du ikke ønsker, så sier du ifra til instruktøren. Alle Vinyasa Yoga timer avsluttes med en liggende avspenning.

Hvem passer timen for?

Dette er en yogaklasse for deg har gjort en del dynamisk yoga før og ønsker å bli utfordret i din yogapraksis.

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 60min / 75min / 90min
Utstyr Yogamatte, ta med egen eller lån en i gruppetreningssalen

Relatert trening

Yoga Flow

Yoga Flow er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen. I denne timen gjør vi grunnleggende yogaøvelser i takt med pusten, hvor vi introduserer enkle stillinger med stor variasjon. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen du vil gjøre. Når du har trent Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kunne gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Utfyllende trening

Yin Release

Yin Release er en svært rolig yogatime og passer for deg som ønsker fokus på mindfullness og pust eller for deg som er ny til yoga. I denne timen vil du bli ledet inn i yin-stillinger slik at du kan finne ro i kropp og sjel. Yin Release er bygget opp basert på Yin Yoga-prinsipper med stillinger som vi holder i 2-5 minutter. Dette er en time hvor vi introduserer de grunnleggende yin-stillingene med variasjon og tilpasning til alle nivåer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem