Yoga for Athletes

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Yoga for Athletes passer perfekt for deg som ønsker å trene yoga ved siden av annen idrett. Timen hjelper deg til økt kroppsbevissthet, bedre mobilitet og større fleksibilitet, noe som vil være en fordel også i andre typer trening. Timen er en introduksjon til yoga og du vil bli trygt instruert inn i enkle yogastillinger. Dette er en klasse som passer godt for nybegynnere og for deg som er aktiv i en annen idrett. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

I en Yoga for Athletes-klasse starter vi med en oppvarming rygg og core, for så å varme opp skuldre, håndledd og de mindre leddene.  Klassen er bygget opp med 3 sekvenser av øvelser. Sekvensene vil bli gjentatt 2 ganger hver. Det er enkle yogastillinger, samtidig som du kan gå videre og ha progresjon i stillingene når vi gjentar serien andre gangen.  

I den siste delen av timen er det fokus på fleksibilitet og stillingene kan holdes noe lengre. Denne delen gjøres kun en gang. Timen avsluttes med en kort avspenning.

Yoga for Athletes er en time hvor læreren følger rammen for den klassiske yoga. Instruktørene kan komme fra forskjellige retninger innenfor klassisk yoga, slik at du vil oppleve at timene kan være forskjellige med tanke på valg av stillinger.

Denne timen gir deg muligheten til å virkelig gå dypt inn i yogastillinger. Du vil også lære et verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus.

Hvem passer timen for?

Dette er en yogaklasse for deg er ny på yoga og som ønsker en time som har all fokus på stillinger og bevegelse. Timen passer veldig godt for deg som er aktiv i en annen idrett eller for eksempel ønsker å øke bevegelsesutslaget i styrketrening.

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 45min
Utstyr Yogamatte, egen eller du kan låne på senteret

Relatert trening

Yoga Flow

Yoga Flow er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen. I denne timen gjør vi grunnleggende yogaøvelser i takt med pusten, hvor vi introduserer enkle stillinger med stor variasjon. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen du vil gjøre. Når du har trent Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kunne gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Kompletterende trening

Yin Release

Yin Release er en svært rolig yogatime og passer for deg som ønsker fokus på mindfullness og pust eller for deg som er ny til yoga. I denne timen vil du bli ledet inn i yin-stillinger slik at du kan finne ro i kropp og sjel. Yin Release er bygget opp basert på Yin Yoga-prinsipper med stillinger som vi holder i 2-5 minutter. Dette er en time hvor vi introduserer de grunnleggende yin-stillingene med variasjon og tilpasning til alle nivåer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem