Bli veltrent - avansert #1

Bli veltrent - avansert #1

Dette styrketreningsprogrammet passer for deg som bruker mye tid på trening og som vil ha en skikkelig utfordring. Treningsprogrammet er laget av personlige trenere i SATS.

Vi har tre nivåer av programmene (nybegynner, middels og avansert) for at du skal finne noe som passer for deg. Nivåene er basert på kroppskontroll, bevegelighet, styrke og erfaring med trening. Dette er «avansert»-nivået, som stiller høye krav til kroppskontroll, bevegelighet, styrke og erfaring fra trening tidligere.

TRENINGSPROGRAMMET:

  • Push-ups med hopp, 3 sett x 10 reps
  • Donkey kicks, 3 sett x 20 reps
  • Devils press, 3 sett x 20 reps
  • Ettbens burpee, 4 sett x 10 reps (per side)
  • Planke med kneløft, 3 sett x 20 reps

Hvile 1-2 min mellom hvert sett

ØVELSENE BESKREVET I DETALJ:

Push-ups med hopp

Styrker brystmusklene, skuldre, armer, hofte, sete og ben, samt forbedring av kondisjon.

Slik gjør du det: Gjør en armhevning. Når du er tilbake i utgangsposisjon hopper du fremover så føttene står ved hendene. Hopp så tilbake til utgangsposisjon og gjør neste armhevning.

Donkey Kicks

Trener hele kroppen. Her stabiliserer du kjernen og aktiviserer hofte, lår, skuldre og øvre del av ryggen.

Slik gjør du det: Stå med rett holdning, bøy deg fremover og gå opp i handstående og strekk bena rolig opp slik at de er helt strake.

Devils press

Styrker kjernemuskulaturen, brystet, skuldre, armer, ben og setet. Gir pulsøkning.

Slik gjør du det: Stå i en armhevningsposisjon og ta tak i vektmanualene. Hopp så fremover med begge føtter slik at du lander ved manualene. Strekk så i hoften og sving manualene fremover.

Ettbens burpee

Trener opp puls, bevegelighet i hofteparti og ben, samt aktivering av bryst, skuldre, kjerne og sete.

Slik gjør du det: Stå i armhevningsposisjon og løft det ene benet opp, gjør så en armheving og hopp frem på den foten som står i gulvet. Land med bøyd ben og gjør så et nytt hopp på samme ben.

Planke med kneløft

Styrker musklene i mage, rygg og armer og forbedrer bevegeligheten i hoftepartiet.

Slik gjør du det: Stå i en plankeposisjon. Bøy så i kneet og trekk kneet inn under kroppen og mot armen. Før kneet tilbake til plankeposisjon før du på nytt trekker kneet mot armen.  Bytt ben etter 10 repetisjoner.

SATS er ikke ansvarlig for skader eller andre helsemessige konsekvenser som følge av informasjonen i disse treningsprogrammene. For din egen sikkerhet anbefaler vi at du konsulterer med en lege forut for oppstart av et treningsprogram, for å forsikre deg om at du er ved fullgod helse. Er du usikker på om du har riktig teknikk når du utfører en øvelse kan du ta kontakt med en av våre personlige trenere for å få veiledning.

Nivå Avansert
Utstyr Vekter
Fokus Helkropp
Muskelgrupper Bryst, skuldre, armer, kjerne, ben, sete, hofter

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem