Trening etter graviditet - middels #2

Trening etter graviditet - middels #2

Dette er et treningsprogram som passer for deg som har trent en stund og vil utfordre både styrke og kjernemuskulatur ytterligere. I hver øvelse skal du holde spenningen i kjerne og bekkenbunn.

Dette treningsprogrammet passer for deg som trener for å komme i form etter en graviditet. Fokus ligger på rumpe og skuldre. I hver øvelse skal du kunne holde spenningen i kjernemuskulatur (core) og bekkenbunn.

Vi har tre nivåer av programmene (nybegynner, middels og avansert) for at du skal finne noe som passer for deg. Nivåene er basert på kroppskontroll, bevegelighet, styrke og erfaring med trening. Dette er «Middels»-nivået, der du bør ha en viss erfaring med trening fra tidligere, ettersom øvelsen krever en viss kroppskontroll, bevegelighet og styrke.

TRENINGSPROGRAMMET:

  • T-lift with press 3 sets x 8 - 12 rep
  • Bench hip Thrust 3 sets x 8 - 12 rep
  • Air Squat 3 sets x 8 - 20 rep
  • Dumbbell chest fly 3 sets x 8 - 12 rep
  • Reversed flyes 3 sets x 8 - 12 rep
  • Dead bug 3 sets x 60 sec

Hvil i 1 minutt mellom hvert sett

SATS er ikke ansvarlig for skader eller andre helsemessige konsekvenser som følge av informasjonen i disse treningsprogrammene. For din egen sikkerhet anbefaler vi at du konsulterer med en lege forut for oppstart av et treningsprogram, for å forsikre deg om at du er ved fullgod helse. Er du usikker på om du har riktig teknikk når du utfører en øvelse kan du ta kontakt med en av våre personlige trenere for å få veiledning.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem