Trening etter graviditet - middels #3

Trening etter graviditet - middels #3

Et treningsprogram for deg som vil komme i form etter å ha født barn. Dette styrketreningsprogrammet passer for deg som har trent noen måneder etter graviditeten. I hver øvelse skal du holde spenningen i kjernemuskulatur og bekkenbunn.

Vi har tre nivåer av programmene (nybegynner, middels og avansert) for at du skal finne noe som passer for deg. Nivåene er basert på kroppskontroll, bevegelighet, styrke og erfaring med trening. Dette er «Middels»-nivået, der du bør ha en viss erfaring med trening fra tidligere, ettersom øvelsen krever en viss kroppskontroll, bevegelighet og styrke.

TRENINGSPROGRAMMET:

  • T-lift with press 3 sets x 8 - 12 rep (each side)
  • Single leg Box Squat 3 sets x 8 - 12 rep (each side)
  • Goblet Squat 3 sets x 8 - 12 rep
  • Sitting Dumbbell shoulder press 3 sets x 8 - 12 rep
  • Wood chopper 3 sets x 8 - 12 rep (each side)

Hvil i 1 minutt mellom hvert sett

SATS er ikke ansvarlig for skader eller andre helsemessige konsekvenser som følge av informasjonen i disse treningsprogrammene. For din egen sikkerhet anbefaler vi at du konsulterer med en lege forut for oppstart av et treningsprogram, for å forsikre deg om at du er ved fullgod helse. Er du usikker på om du har riktig teknikk når du utfører en øvelse kan du ta kontakt med en av våre personlige trenere for å få veiledning.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem