HiYoga Yoga Wheel

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Lær og utforsk de mange fordelene med Yoga Wheel i denne timene med spesial sertifisert instruktør. Du vil lære hvordan du får kontakt med kjernemuskler, trygt lære deg bakoverbøyer, øke fleksibiliteten og dyp pust i ulike stillinger. øke blodgjennomstrømmingen og kjenn hvordan du bruker hjulet til å komme dypere i din yoga praksis. En tradisjonell Vinyasa-flytstil vil bli innarbeidet. Kurset er for alle nivåer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Lær og utforsk de mange fordelene med Yoga Wheel i denne timene med spesial sertifisert instruktør. Du vil lære hvordan du får kontakt med kjernemuskler, trygt lære deg bakoverbøyer, øke fleksibiliteten og dyp pust i ulike stillinger. øke blodgjennomstrømmingen og kjenn hvordan du bruker hjulet til å komme dypere i din yoga praksis. En tradisjonell Vinyasa-flytstil vil bli innarbeidet. Klassen er for alle Timen består av 5 deler, hver på omtrent 10 minutter. Den vil vise deg flere ulike stillinger, og kurset slutter med dyp avslapning.

 

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Vinyasa

HiYoga Vinyasa er en morsom og krevende yoga klasse. Du beveger deg i takt med pusten og inn i stillingene som din sertifiserte yogalærer guider deg. En klasse som gjør deg mer fleksibel og sterkere i hele kroppen. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform utviklet etter den opprinnelig Taoistiske ideen om Yin og Yang som to motsetninger som sammen skaper harmoni. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem