HiYoga Hot Yoga Calm

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Denne timen passer fint for deg som ønsker rolige bevegelser og myk pust uten å presse kroppen. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Denne timen er for deg som ønsker å bli kjent med yoga i et varmt rom. Her får du som har stive skuldre, hofter og rygg en myk oppvarming og øvelser for økt bevegelighet i hele kroppen. Du lære deg å holde igjen der du skal holde igjen, og hvor du kan slippe spenninger uten å presse.

*HiYoga inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). Her kan du oppgradere medlemskapet ditt.

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Hot Yoga Flow

Hot Flow gir deg varmen til å strekke deg dypere og åpne opp kroppen på nye måter. Hot Flow utforder både vår fysiske og mentale utholdenhet med en romtemperatur på rundt 33-36 grader. Ta med eget håndkle til matten. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform utviklet etter den opprinnelig Taoistiske ideen om Yin og Yang som to motsetninger som sammen skaper harmoni. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem