HiYoga Jivamukti

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Jivamukti Yoga ble grunnlagt av Sharon Gannon og David Life i New York i 1984. Navnet Jivamukti betyr frigjøring av sjelen i levende live. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jivamukti yoga er ofte kjærlig referert til som yogas «wild child» eller aktivistyoga. Hovedfokus i Jivamukti er de fysiske yogaøvelsene som settes sammen i flytende serier ved hjelp av bevisst og rytmisk pust. Læreren justerer elevene og tilbyr alternative stillinger i henhold til behov. Fysisk bevegelse kombineres med chanting, meditasjon og variert, oppløftende musikk, fra tradisjonell indisk musikk til rock og elektronika. Andre viktige komponenter er intensjon med praksisen, studier av yogafilosofi og fokus på en ikke-voldelig livsstil.

Hver klasse er unik og inspirert av et månedlig, globalt tema som tar for seg hvordan vi kan integrere yogafilosofiens klassiske tekster i vår praksis og vår hverdag. Jivamukti er en fysisk utfordrende og intellektuelt stimulerende praksis som har som formål og fremme spirituell bevissthet.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Restorative

Restorative betyr ‘gjenoppbyggende’, og som navnet tilsier handler denne timen om å bygge seg opp, både fysisk og mentalt. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem