HiYoga Kids

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

I barneyoga bruker vi lek og fantasi til å utforske yogaens ulike aspekter. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

En typisk time er bygget opp rundt historier som danner utgangspunktet for en oppdagelsesreise gjennom kropp, pust og tanker. Denne reisen inkluderer fysiske øvelser, pusteøvelser, fri bevegelse, sang, dans og samtale. Vi snakker om ting som følelser, bevissthet, energi, anatomi og de fire elementene. I tillegg til at vi har det gøy på matten undersøker vi andre aspekter ved livet som konsentrasjon, balanse, finne ro i kroppen og bli venn med seg selv.

Vi ønsker at barnet skal lære at det er morsomt å bevege seg, og ikke farlig å kjede seg litt. Yoga for barn er like verdifullt, berikende og relevant som yoga for voksne. Kanskje lærer verktøy de har bruk for hele livet. 4-7 og 8-12 år.

*HiYoga inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). Her kan du oppgradere medlemskapet ditt.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem