HiYoga Mediyoga

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfullness hjelper yogan deg å kontrollere stress og skape indre balanse. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Når vår verden stadig blir mer stressende, behøver vi hjelp for å skape en bedre balanse i vårt liv og i vår hverdag. Yogaen bidrar til avspenning og kosentrasjon, skaper balanse mellom det metale, emosjonelle og det fysiske, samtidlig som du får økt energi, styrke, balanse og smidighet.

Mediyoga har dokumentert effekt på rygg- og nakkeplager, stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, migrene, depresjon, MS inkontinens, søvnproblemer, hjerte/lungpasienter og kreftpasienter. Flere av studierne er gjennomført på det Karaolinska Institutet i Stockholm.

Yogaprogrammerne tilpasses dine fysiske forutsettninger og passer til alla aldre.

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Recover

HiYoga Recover er en av våre signaturklasser, designet for alle med særskilte behov og spesielle hensyn å ta i forhold til kropp og helse. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Basic

HiYoga Basic er en av våre signaturklasser, designet som en fin introduksjon til dynamisk yoga. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem