HiYoga Recover

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

HiYoga Recover er en av våre signaturklasser, designet for alle med særskilte behov og spesielle hensyn å ta i forhold til kropp og helse. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Det kan være sykdom, skade eller utfordringer knyttet til livsstil. Denne timen er inspirert av yoga terapi - yoga tilrettelagt for den enkelte, og bygget opp av øvelser fra flere forskjellige tradisjoner, blant annet medisinsk yoga, restorative, Yin Yoga og Iyengar. Vi bruker utstyr for å tilpasse øvelsene og gjøre praksisen tilgjengelig og behagelig for alle, uansett utgangspunkt. Hovedfokuset er å bygge opp energi ved å jobbe med balanse, både fysisk, energisk og mentalt. Vi skaper tid og rom til å kjenne på ro og den bevisste bevegelsen. Stressnivået synker, blodsirkulasjonen øker og vi møter oss selv, der vi er i vår kropp og vårt liv, med større fokus, empati og tilstedeværelse.

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Mediyoga

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfullness hjelper yogan deg å kontrollere stress og skape indre balanse. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Basic

HiYoga Basic er en av våre signaturklasser, designet som en fin introduksjon til dynamisk yoga. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem